Buď To, Prokletí Salemu, Cintorín domácich zvierat, Osvietenie...
Akurát čítam Exorcistu, tak som zvedavá, čo to bude.
Poprípade, skús niečo od H.P. Lovecrafta.
Veľa ľudí mi hovorilo, že aj Ja, legenda v knižnej podobe bola dosť desivá, no ale ja ti neviem, mne to neprišlo ako nič strašné. (Ale dobré to bolo, fakt)
nehovorím, že ten môj výber je najlepší(i keď je ), ale ak je to nejaký milovník hororov aj v knižnej forme, tak nejakého Kinga už má doma... a to by som mu radšej Mizériu ale to tretie oko či ako sa to volalo ako tieto najznámejšie
...je pravda, že na Kinga som si zatiaľ nenašiel čas, takže to nemôžem porovnávať, ale Barker je fakt špičkový - temné prostredia, kreatúry, ktoré sa ani nedajú poriadne opísať, nelineárny dej, fantastické zvraty a tak ďalej
Mne sa knihy od Kinga vôbec nezdajú byť strašidelné, až dve knihy a to Mizéria a Carrie ale Dolorec Claiborneova je rozprávka, v tej knihe sa opisujú same hovná a podobné veci a to nie je hororvé. To mám aj doma na záchode. Ja by som doporučila Parfum - Príbeh vraha, film o ničom ale kniha stojí za to a este Rosemarino dieťa a Vyhanac Diabla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
skús Kinga
napr.
i keď to veľmi horor nie je ale tak to môžete mne kúpiť, no
Buď To, Prokletí Salemu, Cintorín domácich zvierat, Osvietenie...
Akurát čítam Exorcistu, tak som zvedavá, čo to bude.
Poprípade, skús niečo od H.P. Lovecrafta.
Veľa ľudí mi hovorilo, že aj Ja, legenda v knižnej podobe bola dosť desivá, no ale ja ti neviem, mne to neprišlo ako nič strašné. (Ale dobré to bolo, fakt)
...je pravda, že na Kinga som si zatiaľ nenašiel čas, takže to nemôžem porovnávať, ale Barker je fakt špičkový - temné prostredia, kreatúry, ktoré sa ani nedajú poriadne opísať, nelineárny dej, fantastické zvraty a tak ďalej