teraz som sa zalubila do audioknih
idem si vypocut kompletku LOTRa
od Hobbita az po Hurinove deti v AJ
tesim sa jak decko
a miestami, ked uz nebudem vladat zdlhave opisy pocuvat si hodim Harryho
a citam fyzicky ACOTAR, tak som zvedava, zatial pomale ale hadam sa to rozbehne
@mkamka vies co mas pravdu, zachovala som sa tak ako neznasam ked sa chovaju ini (vid vanessa)
nechcela som byt knizny rasista, samozrejme kazda kniha ma svojho citatela. prepac mi.
pre mna su hipsta knihy knihy, ktore v mojom okoli vela ludi tvrdi ze citalo ale pritom len chcelo, lebo su to take tie knihy vdaka ktorym vyznievaju mudro, hlboko a tak... cize thumbs up ak to naozaj citate
velakrat som sa vsak stretla s ludmi, ktori citali napr. klasicku literaturu tak, ze Keira Knightly bola najlepsia postava od Austenovej a Dickens napisal ocividne len Olivera Twista.
co som tym chcela povedat? neviem, asi len tolko ze som nemala hentak reagovat, nebyt povysenecka a uzatvarat ukvapene uzavery
som rada ze ludia citaju
a este radsej ze sa neboj priznat ak citaju Harryho ci ine rozpravky pomedzi tie "narocnejsie" knihy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
idem si vypocut kompletku LOTRa
od Hobbita az po Hurinove deti v AJ
tesim sa jak decko
a miestami, ked uz nebudem vladat zdlhave opisy pocuvat si hodim Harryho
a citam fyzicky ACOTAR, tak som zvedava, zatial pomale ale hadam sa to rozbehne
vlastne ešte som čítala knižku od Tove Jansson, ale tá ma až tak neoslovila
takže to budú tie sámske povesti
*sámske = laponské
ok
Hodváb = Alessandro Barriccco
Ale v poslednej dobe som citala len toto. A zaklinacov. Kazdopadne ta kniha mnou docela otriasla.
Ja som cez víkend dočítal knihu od Williama Whartona - Birdy a veľmi sa mi páčila. A včera som si pozrel aj film.
nechcela som byt knizny rasista, samozrejme kazda kniha ma svojho citatela. prepac mi.
pre mna su hipsta knihy knihy, ktore v mojom okoli vela ludi tvrdi ze citalo ale pritom len chcelo, lebo su to take tie knihy vdaka ktorym vyznievaju mudro, hlboko a tak... cize thumbs up ak to naozaj citate
velakrat som sa vsak stretla s ludmi, ktori citali napr. klasicku literaturu tak, ze Keira Knightly bola najlepsia postava od Austenovej a Dickens napisal ocividne len Olivera Twista.
co som tym chcela povedat? neviem, asi len tolko ze som nemala hentak reagovat, nebyt povysenecka a uzatvarat ukvapene uzavery
som rada ze ludia citaju
a este radsej ze sa neboj priznat ak citaju Harryho ci ine rozpravky pomedzi tie "narocnejsie" knihy
(ale mam to v cestine, hadam ok)