(išla som napísať, že idem rátať, koľko ľudí tu zas napíše Malého princa a potom som si všimla @6
Ťažko povedať, čo bolo najlepšie. Som strašne prieberčivý a pindavý čitateľ a žiadna kniha sa mi dosiaľ nepáčila na 100% bez výhrad, proste boli super knihy, ale vždy by som našla niečo, čo by mi tam nesedelo. Čo je už asi viac moja chyba, ako tých autorov, uznávam.
A mám viacero obľúbených kníh, ale neviem povedať, ktorá bola najlepšia.
Fínčina pre samoukov, žeby?
(vážne, klamala by som samú seba, ak by som niečo napísala)
Silmarillion od Tolkiena, Rozum od Slobodu, N od Kinga a 1984 od Orwella z týchto si neviem vybrať naj, každá je o niečom inom a každá má svoje, pre mňa viac nenapodobiteľné čaro
od Browna, 1984- Orwell, Zločin a trest, Malý princ,Púštny kvet, Slzy púšte, detektívky od Agathy Christie...a z literatúry faktu najnovšie Co nesmíte vedet a rôzne psychologické a životopisy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale
Ťažko povedať, čo bolo najlepšie. Som strašne prieberčivý a pindavý čitateľ a žiadna kniha sa mi dosiaľ nepáčila na 100% bez výhrad, proste boli super knihy, ale vždy by som našla niečo, čo by mi tam nesedelo. Čo je už asi viac moja chyba, ako tých autorov, uznávam.
A mám viacero obľúbených kníh, ale neviem povedať, ktorá bola najlepšia.
Fínčina pre samoukov, žeby?
(vážne, klamala by som samú seba, ak by som niečo napísala)
ale specialne miesto, nad ostatne knihy, ma pre mna strateny svet od doyla
ja to neviem ani popísať, aké to je super
Bram Stoker - Dracula
nedá sa iba jedno
Andrea Rimová-Amnestia na zradu
Dominika Chromčáková- Zaslepená
Zuzka Šulajová-Džínsový denník 1,2,3, Dievča z minulosti
Beata Štrauchová- Sudoku lásky
Dominika Ponechalová- Punková princezná
Iva Kučerová- Nevidím, nepočujem, milujem, Loviť alebo nebyť, Šiesta noc
Miroslava Varáčková-Anjeli noci,Obchodníci s nádejou, O lásku sa neprosí,Sprevádzačka..
á aby sa nepovedalo..aj jedna "zahraničná" kniha ma dostala :
Nech vojde ten pravý - John Ajvide Lindqvist
tú milujem čiže nemám nejakú jednu TOP knihu..ale je ich viac