napr. Carolina je celkom dobrá Fakt robia veľké kotúče
Ale moja najobľúbenejšia pizzeria je Paladeo. Kto je na žilinských intrákoch na Vlkoch vie Majú tam super pizzu za super cenu. Síce je menšia ale je fakt super. Najlepšiu bolonskú som jedol iba tam
@etelnair no už ich tu vypísali niekoľko, v žiline je ich okolo 45 a skoro všetkí stoja za piču.......ja osobne keď idem do kupeľov v Rajeckých Tepliciach tak chodím do Merita, alebo Marka.najlepšia je však aj tak u Marcella, je síce presťahovaná ale je mňamky mňam ....
kedysi som milovala pizzu z Caroliny ale uz to nieje to co to byvalo... teraz radsej do hociktorej dediny na okoli akosi si natom davaju viac zalezat....
Lacrima pizzeria zo Zavodia jednoznacne. Vulkano ma druhu najlepsiu ale v Lacrime mi vzdy dobre nalozia a maju super cesto. Chutovo isto najlepsia.
Carolinu mi ani nespominajte chodim tam sporadicky poslednych desat+ rokov a prakticky sa vobec nemeni ta pizza.. ano velke kolesa ale su to len take hrube posuchy slabo nalozene. Keby som sa chcel napchavat pecivom tak si kupim rozky a zjem tie.. A o tom co davaju na rozvoz nejdem ani hovorit radsej..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ale moja najobľúbenejšia pizzeria je Paladeo. Kto je na žilinských intrákoch na Vlkoch vie Majú tam super pizzu za super cenu. Síce je menšia ale je fakt super. Najlepšiu bolonskú som jedol iba tam
filip
Carolinu mi ani nespominajte chodim tam sporadicky poslednych desat+ rokov a prakticky sa vobec nemeni ta pizza.. ano velke kolesa ale su to len take hrube posuchy slabo nalozene. Keby som sa chcel napchavat pecivom tak si kupim rozky a zjem tie.. A o tom co davaju na rozvoz nejdem ani hovorit radsej..