Ahojte,
tl ktorí sa učíte francúzštinu, akú učebnicu používate? Učiteľka nám radí » www.martinus.sk/?uItem=117635... . No to je iba ako krúžok čiže raz do týždňa 45 min. Takže sa to budem väčšinou učiť doma než v škole.
Čo myslíte, je tá kniha dobrá? Ak
nekupuj ju, má min. 100 kíl, trhá sa mi z nej taška, čo strana to nejaký retardovaný obrázok min. na trištvrte strany, cvičení tam tiež nie je bohviejak veľa. Campus sa mi zdala o čosi lepšia, ale keď máš možnosť, kúp si to z druhej ruky, aby si zbytočne nepreplácal, nestojí to zato
túto sme používali v škole, z francúzštiny hovno viem, ale to nebude chyba učebnice.... možno jej výhoda je že to je spojený pracovný zošit a učebnica spolu a v strede sú pekné mapy (francúzsko, svet...) a taktiež sú tam prepisy textov, čo sú hovorené na DVD....
my sme prvé dva ročníky mali » www.martinus.sk/?uItem=53454... a druhé Alter Ego, ale Forum je jednoznačne lepšia - veľmo pekne koncipovaná pre začiatočníkov, vhodne zvolené témy a slovná zásoba, reálie, cvičenia, odposluchy.... + prehľad gramatiky v samostatnej knižke a veľa nápomocných cvičení v pracovnom zošite.
Alter Ego mi prišla taká neusporiadaná, neprehľadná, farebne neiodlíšené strany gramatiky a cvičení... moc som z nej nemala.
JA som mala na strednej knihu Forum » www.martinus.sk/?uItem=53454...... bola ozaj úžasna a teraz čo chodím do Alliance francaise do kurzu tak tam používame Latitudes , tiež to nie je zlé x)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
paci sa mi ale ta zadna polka s cviceniami to je asi vse
Alter Ego mi prišla taká neusporiadaná, neprehľadná, farebne neiodlíšené strany gramatiky a cvičení... moc som z nej nemala.