vraví sa tak ...ale ja prežívam najhoršie roky života....na strednej škole ...čiže iste nie ..a najlepšie roky života pre mňa jednoznačne boli 14-15 rokov ,keď som bola v osmičke a devine na základke
Ja si myslím,že je na to niečo,keď sa o strednej tak hovorí. Myslím,že už predsa s tými spolužiakmi vstupujeme do dospelosti,strávime s nimi 4 roky a potom sa nám cesty rozdelia. Ale VŠ už bude o inom.
Cim som starsia tym som stastnejsia a postupne ziskavam veci ktore som vzdy chcela. Stredna ani ina skola so stastim nema absolutne nic spolocne u mna.
Mám strašne veľa životného priestoru; v rámci finančných možností nezávislý denný/životný režim; ak ma zajtra nevylúčia, tak aj kurevské šťastie; začínam tušiť, čo so životom; dospela som k niekoľkým kľúčovým filozofickým zisteniam (,,celé je to napiču"); zďaleka ma obchádzajú medziľudské krízy a napriek zjavnej mentálnej nestabilite rodičovcov ma doma nemlátia...
nie a stale neznasam ked niekto vobec povie, ze najlepsie roky zivota su na skole... ci uz VS alebo SS... sorac, ale odmietam prijat predstavu ze potom to ma byt akoze uz len horsie? to je blbost proste
Najlepšie roky života? Pre mňa sú to posledné tri roky, ale hej, asi to bude tá stredná, možno potom výška, ale asi skôr je to o tých priateľstvách na strednej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
najlepsie roky mozes mat aj cely zivot
Najlepšie roky života zažívajú na strednej zažívajú len deti v amerických komédiach.
---
Mám strašne veľa životného priestoru; v rámci finančných možností nezávislý denný/životný režim; ak ma zajtra nevylúčia, tak aj kurevské šťastie; začínam tušiť, čo so životom; dospela som k niekoľkým kľúčovým filozofickým zisteniam (,,celé je to napiču"); zďaleka ma obchádzajú medziľudské krízy a napriek zjavnej mentálnej nestabilite rodičovcov ma doma nemlátia...
Aj tak je to napiču.