Teda priznám sa,že ma inšpirovala téma ...aké je vaše najobľúbenejšie jedlo...
tak ja sa pýtam...
1.aké je vaše najNEobľúbenejšie jedlo???
2.zjedli by ste ho v čase núdze???
1.
tak u mňa sú to jedlá: všetko čo sa týka paprik
ja nemam jedlo take z ktoreho by mi bolo vyslovene na grcanie,zo slovenskych jedal mozem vsetko...ale asi len tie vseliake exoticke sprostosti z chrobakov,cervikov a podobnych kreacii by som nedala do ust ani kebyze je to posledne moozne "jedlo" na svete
neeemam NEOBLUBENE JEDLO, ale neznasam MAK...a vcase nudze byy som ho urcite nejedol lebo mak = bleeeeeeeeeeee... a potom nemam rad moc prekorenene veci...ako stiplave mozu byt, ale ne, ze 80 roznych tipov koreni...
avsak NEZJEM PLESNIVY SYR.. je mi z neho zle.. a NEZJEDOL by som ho ani kebyze je to posledne jedlo na zemi!!! nie preto ze by som nechcel..ale jednoducho nie je to kompatibilne s mojim telom a na 100% by som sa po***cal
neznasam mastne bravcove, fuj hnus...taak to smrdi hnusne...ble..a ked mi dakto povie ze to je jak kuracie...no to urcite fuj...len si pomyslim na to mastne prasa..hnusna svina fuj :/ ....a potom nemam rada bryndzu, halusky s bryndzou nemozem :/ ..hej potom hovadzia,kuracia polievka...fuj to otrasne smrdi :/...a este co take...plnena paprika...ked je tam este hnusne bravcove maso, obcas take tie tvrde casti....fuj :/..este neznasam huby...to vobec...potom nemam rada gulase vselijake, este ked mastne hnusne fuj :/...proste nemozem mastne jedla,potom neznasam spenat,cibulu...dobre velmi sa nerozpisujem lebo mi fakt prislo trochu zle , hej a este nemam rada jahnaci kebab ci jaky, naj je kuraci, potom este nemusim hovadzie maso, jem iba hydinu-kuracie, a ryby
ale niekedy si dam hamburger..
A je toho ovela viac co nemam rada, ale proste skoro vsetko su mastne jedla takze...
a ci by som zjedla? tak to bravcobe urcite nie, proste vidim to a napina ma, takze jest, asi by som sa poryhala sprepacenim...este nemam rada toto jak sa to vola...tarhona ci co .take tie gulicky..fuj..
z toho co som v zivote zatial zjedla tak najväcsi humus su paštéky....v pohode som ich jedavala aj ked som uz vtedy vedela ze v nich je isto zomlety kadejaky humus....no po brigade kde som videla ako sa tie pasteky vyrabaju ich nemozem ani len vidiet....a to fakt racej ani nechcem vediet ako sa vyrabaju salamy a podobne veci....tak a pasteky by som uz nezjedla ani v case nudze
no keď si predstavím, že som v situácii ako pianista brody...zachovala by som sa ako on, vypila by som aj tu špinavú vodu z vedra, s ktorou dlážku umývali, bolo by mi to jedno
inak nemám jedlo, čo by som neznášala, ale že mi nechutí, to sú trébars huby, ale pokojne ich zjem, napadli ma aj tie tlusté červy, čo jedia niekde v trópoch, tak tie by som rozhodne ani pohľadom nezavadila, mám fóbiu z húseníc, no mohlo by to byť zaujímavé, či by sa prelomila, keby že som ten pianista
hmm.. paradajkova polievka, halusky s tvarohom, plnena paprika, bravcove maso (to zjem fakt len ked nic ine nie je.. a to len minimalne)..
+ po minulotyzdnovej hadke s kucharkou v skolskej jedalni aj vsetko co sa tam vari. Bola som tam 2x.. dala som tym obedom sancu napravit moju mienku o nich, ale .... neda sa .
Lol ako čítam tak väčšinu vašich neobľúbených jedál mám za obľúbene A neobľúbene jedlo asi ani nemám. A v prípade núdze som pripravený sa stravovať aj ako Bear Grylls (Ultimate Survival na Discovery ) lovu zdar
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
našťastie teraz na výške sa v jedálni už nič takéto nevyrába
v čase núdze? to by musel byť hladomor. a to by som najprv zjedol psie konzervy, chrobáky a dážďovky, až potom ten hnusný olejnatý lángoš
fuj tak toto urcite nie, nejedol by som to...
2.no tak v čase nudze byx to asi zjedla
A neziedla by som to ani keby som hladom umierala
ale urcyte by som dy ho v nudzy dal
Inak som zrut,zjem vsetko co je dobre pripravene.
avsak NEZJEM PLESNIVY SYR.. je mi z neho zle.. a NEZJEDOL by som ho ani kebyze je to posledne jedlo na zemi!!! nie preto ze by som nechcel..ale jednoducho nie je to kompatibilne s mojim telom a na 100% by som sa po***cal
ale niekedy si dam hamburger..
A je toho ovela viac co nemam rada, ale proste skoro vsetko su mastne jedla takze...
a ci by som zjedla? tak to bravcobe urcite nie, proste vidim to a napina ma, takze jest, asi by som sa poryhala sprepacenim...este nemam rada toto jak sa to vola...tarhona ci co .take tie gulicky..fuj..
konkretne fakt nemam rad brindzu (jediny izotop mlieka co nemusim a tatarsku omačku a vela druhov zeleniny co fakt nemam rad...
najracej by som zral dokola rezne, az kim by sa nestali mojim najneoblubenejsim jedlom
2. no ale v podstate zjem skoro vsetko...
ale zjem aj to
A nezjedla by som určite lečo, cibuľu, ostatné možno aj áno.
A takisto by som nezjedla hocičo, kde by bolo konské alebo králičie mäso.
Lebo nejem zvieratká, ktoré sú pekné a ktoré mám rada
inak nemám jedlo, čo by som neznášala, ale že mi nechutí, to sú trébars huby, ale pokojne ich zjem, napadli ma aj tie tlusté červy, čo jedia niekde v trópoch, tak tie by som rozhodne ani pohľadom nezavadila, mám fóbiu z húseníc, no mohlo by to byť zaujímavé, či by sa prelomila, keby že som ten pianista
tak keby mam zomriet ho uz zjem
2. samozrejme, že by som ich zjedla, lebo človek ide do krajnosti pokiaľ ide o život
2. a nezjedla by som to, aj keby ma bičovali
a myslím,že by som to zjedla len kebyže fakt mi ide o život...inak by som najskôr zjednla všetku trávu čo by som našla
+ po minulotyzdnovej hadke s kucharkou v skolskej jedalni aj vsetko co sa tam vari. Bola som tam 2x.. dala som tym obedom sancu napravit moju mienku o nich, ale .... neda sa .
ja iba tak strucne... pecienka, brokolicu nemusim ale zjem, fazulova omacka(luskova)z toho ma fakt napina
2. radsej umrem
karfiol, plnena paprika, kura(iba rezne mam rada
rozne privarky..:!
ryzovy nakyp, rizoto.. no ble.. nemam vlastne rada skoro nic
@33 a co teda papas???