Aky je vas najoblubenejsi sucasny slovensky prozaik?
-preco?
-kolko knih ste uz od neho precitali?
-ktora bola najlepsia a co vas na nej najviac zaujalo?
Bonusova otazka: aka je vasa absolutne najoblubenejsia kniha (aj od zahranicneho spisovatela)?
@ssnehulienka no mne napadol ako prvy, ale neviem ci by som to napisala, tesi ma ze sa nasiel niekto kto napisal aj moj je vo svojom zanri.
slovenskych citam malo, ale teraz Pistankove fejtony naposledy a dobre veď. vlastne este nedavno Banášove poviedky, tiež dobre. ale to len po jednom zatial
Boris Filan - veľmi sa mi páčia jeho Tamtamy, nemám ich ešte prečítané všetky, zatiaľ bol ale pre mňa najlepší Tam tam 1.. aa ešte aj Bratislavké krutosti, Ľubošova finta.. a aj Klimtov bozk.. a vlastne, ja milujem všetky jeho knihy
-Dominik Dan a Peter Pistanek su taki naj
-pre ich humor, pohlad na slovakov a aj styl pisania
-od Dana som citala cca 10 knih, od Pistanka vsetky diely Rivers a este nejake poviedky
Viem o niekom, koho by celkom toto fórum mohlo potešiť. Výsledky z neho možno až tak nie, ale s tým sa vlastne ráta. A ja raz budem môcť plnohodnotne reagovať. Zatiaľ len toľkoto. Au revoir.
necitam slovenske ale ked som este citala tak dzinsovy dennik kto napisal? zuzka sulajova?
a este aprilove dievca bolo riadne ale neviem kto to napisal ci tiez ona a nechce sa mi hladat
co si matne spominam z citaciek Balla, Balko (poviedky nejake) a Pištanek (toho som vlastne cital aj bez citaciek predtym) a neviem ci je to otazka aj na zenske prozaistky
@matwejo nie som si istý, či sem chcem niečo napísať (asi som nemal najprv čítať tie odpovede... v podstate asi to, čo povedala @piotra (a možno tým myslela mňa (uuuu, vnorená zátvorka)
necitam slovenske knihy, len sem-tam daco, a nepovazujem cloveka, od kt. precitam 1-2 knihy za oblubeneho spisovatela
vlastne co si spomeniem na nejake ze "lepsie" slovenske knihy, tak matkin ma nebavil a rumply bol celkom vtipny a zaujimavy a vlastne dost nad ocakavania, ale mala som trochu nervy z tej jeho knihy o hovne, a to si rada precitam aj nechutnosti a neviemco
Hvorecky, pre jeho originalitu a skvele spracovanie roznych tem, citala som asi vsetky, najviac ma oslovil debut (silny pocit cistoty...asi preto, ze som ho citala ako prvy
oblubenych je viac.....vsetky od Satra a Camusa a tiez ma oslovuje Exuperyho Cittadela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
(12-13 neviem presne... naj? Hriech náš každodenný)
Juraj Červenák ... skvelé fantasy
(Trilógia Černokňažník)
a o tri kilometre za ním Matkin
slovenskych citam malo, ale teraz Pistankove fejtony naposledy a dobre veď. vlastne este nedavno Banášove poviedky, tiež dobre. ale to len po jednom zatial
-pre ich humor, pohlad na slovakov a aj styl pisania
-od Dana som citala cca 10 knih, od Pistanka vsetky diely Rivers a este nejake poviedky
" Milan Rúfus - Defekt
tsssssssssssssssssssssssssssss
a zešla"
a este aprilove dievca bolo riadne ale neviem kto to napisal ci tiez ona a nechce sa mi hladat
a matkin ma napriklad vobec nebavil
ktovie co napise @blackrisq
aj milan lasica, ale ten nie je tak uplne prozaik
Taragel asi najvyššie vlastne.
vlastne co si spomeniem na nejake ze "lepsie" slovenske knihy, tak matkin ma nebavil a rumply bol celkom vtipny a zaujimavy a vlastne dost nad ocakavania, ale mala som trochu nervy z tej jeho knihy o hovne, a to si rada precitam aj nechutnosti a neviemco
oblubenych je viac.....vsetky od Satra a Camusa a tiez ma oslovuje Exuperyho Cittadela