"nemusieť meniť jedálniček" - no pokiaľ sa stravuješ typom "raňajky nič, desiata hamburger, obed hranolky a vyp. rezeň, olovrant sladkosti a večera čipsy", tak ten jedálniček meniť budeš musieť...
celkovo platí pohyb, pohyb, pohyb, pohyb, pohyb, pohyb,.. zelenina, ovocie, pitný režim,...
Ak nechces menit jedalnicek, budes musiet proste jest menej. Da sa na to bez problemov zvyknut (s trochou discipliny). Na veceru zjedz vzdy len nieco male, zopar hodin predtym, nez pojdes spat. Nevynechavaj ranajky. Jedz mensie porcie kazde... cca 3 hodiny.
Ak nechces vyhadzovat prachy za fitko, budes musiet pockat, kym sa bude dat vonku behavat. Tiez mozes doma robit nejake zakladne veci ako kliky a ine cvicenia - najlepsie je sice zaplatit si trenera, ktory ti zostavi plan, ale mozes si aj nejaku seriu cviceni najst na nete. A lepsie, nez sa raz za dva tyzdne znicit, je robit menej cviceni pravidelne.
lol eat all the things!, nič nerobiť a hlavne schudnúť rýchloa jednoducho
zapamataj si, pokial zmena nie je trvalá, tka príde jojo efekt, pribereš viac ako si schudla a ešte sa ti zhorší metabolizmus...a navyše máš 15 tak láskavo nevymýšľaj, keď bude teplejšie 2x týždenne si choj zabehať, ser na výťah, chodievaj po schodoch (ber schody po dvoch, cvičíš tým riť ), snaž sa obmedziť biele pečivo, alebo ho aspoň nejedz na večer, vela zeleninky papaj a dajme tomu po šiestej už nejedz...
pi veľa vody a raňajkuj ako pán....
myslím si že toto, nie je nejaký velký zásah je to proste niečo už
a hlavne nedietuj lebo k tomu maju často sklony mladé dievčence ktoré chcú všetko jednoducho a potom to skončí tak, že si tak dojebú metabolizmus že v 25 majú rite ako slony a nadávajú že nech rpobia čo robia tka nemôžu schudnúť...
Rano sa stravuj ako kráľ, na obed jak princ,a na večeru jedlo chudpbneho- nejake jablko,cerálie nejedávať mastne jedlá ako raz za čas môžeš . A trochu cvičiť,korčulovať,behať a nestravovať vo fast foode jesť ovocie,zeleniu,mäso, jedz všetko ale z mierou
na youtube mozes najst super videa na cvicenie v pohodli domova dokonca su rozdelene na jednotlive urovne, takze zacnes 1tkou, uvidis, ci mas svalovicu alebo nie. ked nie, tak budes robit 2jky atd...
dokonca ti to este pocita aj oddychovy cas medzi cviceniami.
Vecer vypustit sacharidy, resp cukry a jest menej, v pravidelnych intervaloch a chudnutie je zarucene.. Teda aspon u mna. Takmer uplne som vyhodil z jedalnicka chleba (aj na ranajky), pridal som podstatne viac zeleniny a po vyse tyzdni uz vidim ako mi mizne pneumatika. A to mam rovnako malo pohybu (pracu mam pri dome, tak chodim aspon po schodoch vsade a to je tak vsetko).
Na ranajky (o pol deviatej) spaldove chlebicky s maslom, salamou, syrom a zelinou alebo detska vyziva, pripadne nejaky kolac, niekedy jogurt (hociaky aj sladky), na obed (po jedenastej) cokolvek - tu sa fakt neobmedzujem (hoci aj zemiakovy privarok s klobasou a chlebom), cca o tretej nejaku sladkost (momentalne uz druhy tyzden zerem milu/knoppers - mimochodom v metre skatule za velmi lacno pripadne ak zrovna nemam sladkost tak mam po ruke jablko ), o cca siestej-siedmej som doma z prace a dam si nieco z kombinacie: mozzarella, klobasa, tuniak, zelenina, vajce, salama, syr, spaldove chlebicky atd. Ak som nahodou este hladny, tak mam zvycajne po ruke nelupane arasidy, alebo nejake ine orechy, pripadne si dam jablko/mandarinku/pomaranc. Ale hladny uz vacsinou nebyvam, pretoze papriky a rajciny su plne vlakniny a tie potlacaju pocit hladu. A samozrejme pijem vela cistej vody (a ziadne sladke sracky, alebo ocukrene caje) - za den aj 3 litre.
Tak ja jem pravidelne, každé tri hodiny cca. Raňajky, desiata, obed, olovrant, večera, chodím behávať tak od 30 do 60 minút (každý deň, niekedy dávam pauzu) a schudol som za mesiac a dačo v páse niečo cez 15 cm.
minule som cital jeden blog na sme.sk o tom ako mlade baby - nadejne modelky sa pripravuju na tie ich one... skus prehanadlo.. mozes jest kolko chces,das si prehanadlo a vsetko ide von a este aj schudnes...
a tej dalsej casti co bolo v blogu sa radsej nebudem vyjadrovat..
jedálniček si budeš musieť upraviť..hlavne aj preto, aby si nejedla svinstvá.. tiež sa snažím trošku dostať do formy pred letom a sama na sebe som zistila, že cez jedlo ide to najhlavnejšie..
raňajky: cez týždeň nemám ráno na jedlo vôbec chuť, tak vypijem pohár mlieka + nejaký malý chlebík
desiata: čo dom dá najčastejšie klasicky chlieb so zeleninou a niečo sladké
obed: to neriešim, keďže mi varí babka a často aj dosť mastne a nezdravo, tak som si porcie zmenšila na polovičné a jem len kým zaženiem pocit hladu
olovrant: ovocie, sladkosť..
večera: zeleninový/ovocný šalát s hriankou a k tomu zelený čaj s medom
čo sa týka pitia - pi hlavne veľa čistej vody, poprípade čaje s medom (je v ňom menej cukru a je zdravší) a žiadne sladké hovadiny..
a najdôležitejšie - POHYB! bez toho to nepôjde.. teraz v zime keď sa nedá behať budú úplne stačiť aj 20min. série cvikov po večeri + si ísť niekde zahrať volejbal, basketbal...tam schudneš ani si nevšimneš ako..
normálne by som ti povedal viac cvič, uprav stravu a mal pevnú vôľu...ale ty chceš niečo jednoduché a spoľahlivé...o.k...veľkú úctu mám voči hercovi Chriatianovi Baleovi ktorý dokázal so svojím telom zázraky...a jeho recept na schudnutie pre film Mechanix alebo The fighter? 2 mesiace hladovať, jedol len 2 jablká denne, fajčil a pil kávu... to bolo všetko a za 2 mesiace dal dole cez 20kg...mám to odskúšané aj na sebe avšak nie v takej extrémnej forme - hladovka ti rozhodne pomôže...
@tommyhot jasne schody ! dakujem byvam na 7 poschodi a stale nadavam na vytahy lebo mi ich vzdy niekto privola prec preco som to nezacala robit skor? od dnes schody ! .D
no..neuznavam hlupe rady tak radsej budem ignorovat niektorych primitivov co tu pisu...kazdopadne...ja nemozem moc cvicit - mam vela zdravotnych obmedzeni....a nevedela som si dlho rady...ale potom som objavila fatburnery, vdaka ktorym som do jedneho mesiaca dala dole pat kil a to bez namahy...staci ak obcas chodis a nesedis len na riti...ak chces kvalitu, nizku cenu,siroky sortiment a rychle dodanie tak tu je fajn stranka » www.fitnesclub.sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
celkovo platí pohyb, pohyb, pohyb, pohyb, pohyb, pohyb,.. zelenina, ovocie, pitný režim,...
Ak nechces vyhadzovat prachy za fitko, budes musiet pockat, kym sa bude dat vonku behavat. Tiez mozes doma robit nejake zakladne veci ako kliky a ine cvicenia - najlepsie je sice zaplatit si trenera, ktory ti zostavi plan, ale mozes si aj nejaku seriu cviceni najst na nete. A lepsie, nez sa raz za dva tyzdne znicit, je robit menej cviceni pravidelne.
tak behaj no...
zapamataj si, pokial zmena nie je trvalá, tka príde jojo efekt, pribereš viac ako si schudla a ešte sa ti zhorší metabolizmus...a navyše máš 15 tak láskavo nevymýšľaj, keď bude teplejšie 2x týždenne si choj zabehať, ser na výťah, chodievaj po schodoch (ber schody po dvoch, cvičíš tým riť ), snaž sa obmedziť biele pečivo, alebo ho aspoň nejedz na večer, vela zeleninky papaj a dajme tomu po šiestej už nejedz...
pi veľa vody a raňajkuj ako pán....
myslím si že toto, nie je nejaký velký zásah je to proste niečo už
a hlavne nedietuj lebo k tomu maju často sklony mladé dievčence ktoré chcú všetko jednoducho a potom to skončí tak, že si tak dojebú metabolizmus že v 25 majú rite ako slony a nadávajú že nech rpobia čo robia tka nemôžu schudnúť...
dokonca ti to este pocita aj oddychovy cas medzi cviceniami.
ja si napriklad casto otvaram toto video:
neschudneš predsa za 2 týždne
Na ranajky (o pol deviatej) spaldove chlebicky s maslom, salamou, syrom a zelinou alebo detska vyziva, pripadne nejaky kolac, niekedy jogurt (hociaky aj sladky), na obed (po jedenastej) cokolvek - tu sa fakt neobmedzujem (hoci aj zemiakovy privarok s klobasou a chlebom), cca o tretej nejaku sladkost (momentalne uz druhy tyzden zerem milu/knoppers - mimochodom v metre skatule za velmi lacno pripadne ak zrovna nemam sladkost tak mam po ruke jablko ), o cca siestej-siedmej som doma z prace a dam si nieco z kombinacie: mozzarella, klobasa, tuniak, zelenina, vajce, salama, syr, spaldove chlebicky atd. Ak som nahodou este hladny, tak mam zvycajne po ruke nelupane arasidy, alebo nejake ine orechy, pripadne si dam jablko/mandarinku/pomaranc. Ale hladny uz vacsinou nebyvam, pretoze papriky a rajciny su plne vlakniny a tie potlacaju pocit hladu. A samozrejme pijem vela cistej vody (a ziadne sladke sracky, alebo ocukrene caje) - za den aj 3 litre.
a tej dalsej casti co bolo v blogu sa radsej nebudem vyjadrovat..
raňajky: cez týždeň nemám ráno na jedlo vôbec chuť, tak vypijem pohár mlieka + nejaký malý chlebík
desiata: čo dom dá najčastejšie klasicky chlieb so zeleninou a niečo sladké
obed: to neriešim, keďže mi varí babka a často aj dosť mastne a nezdravo, tak som si porcie zmenšila na polovičné a jem len kým zaženiem pocit hladu
olovrant: ovocie, sladkosť..
večera: zeleninový/ovocný šalát s hriankou a k tomu zelený čaj s medom
čo sa týka pitia - pi hlavne veľa čistej vody, poprípade čaje s medom (je v ňom menej cukru a je zdravší) a žiadne sladké hovadiny..
a najdôležitejšie - POHYB! bez toho to nepôjde.. teraz v zime keď sa nedá behať budú úplne stačiť aj 20min. série cvikov po večeri + si ísť niekde zahrať volejbal, basketbal...tam schudneš ani si nevšimneš ako..