Adrian Ivaškov, síce to sfilmované nebolo, ale knižne je to najhot postava ever pre mňa
Milo Thatch z Atlantídy ma berie hrozne (on je sexi tým vedeckým spôsobom) a keď mám pedobear obdobie tak i Jim Hawkins.
Z disneyoviek samozrejme Meg.
Rumpelstiltskin z OUAT, vyššie spomínaná Zlá kráľovná.
Bobby Singer zo Supernaturalu, i keď to nie je rozprávková postava. A Charlie!!!
Remus Lupin, dvojčatá Weasleyové.
Lupin, Snape, Voldemort ( a veru rozhodne nie mladý v žiadnom veku zo spomienok mysľomisy) a dvojičky Weasly z HP
Thranduil, Kili, HALDIR ( :333) z Tolkienových
Durza z Eragona ( nie, nemôžem tomu pomôcť )
keď škvrňa začala so supernaturalom tak... to radšej mlčím lebo tam je toho neúrekom. ale Dean bude navždy láska.
Hook, David z OUAT a celkom sa mi ešte pozdával šerif Graham z prvej série
a disneyovský Hádes. nuž
a z nesfilmovaného Inkanceronu už si nespomeniem na jeho meno, ale bol to Claudiin učiteľ
@0sea Tak akože, obviously mám obľúbené postavy aj z vyššie spomenutých a zo známejších diel. (Napr. Hook z OUAT, dosť veľa postáv z GoT - Jon, Jaime........, Disneyovskú atlantidu some ako decko milovala, čiže Milo aj tá bielovlasá holka (meno nepamätám) ale momentálne som zamilovaná do B. Sandersona a mam veľmi rozsiahly zoznam obľúbených postáv... tak asi takto: Kelsier, Adolin, Kaladin, Shallan, Wayne, Khriss, Dusk, MeLaan nie, nejebe mi, áno, 3 z toho sú ženy možno som zabudla na nejakú veľmi super postavu z nejakej poviedky...Neviem, nechce sa mi nad tým rozmýšľať, nerada si túto obsesiu pripúšťam. inak ten zoznam vyzerá inak, toto je veľmi vážne len to, čo považujem za sexi, nie podľa celkovej obľúbenosti.
Kelsier z Mistborna, Vuko Drakkeinen z Pána Ledové Zahrady, Hank Reardan z Atlasovej vzpoury (možno mimo žáner), z SOAF celkom Jaime, Renly (nie je gay! prestaňte! a Tarabas z Fantaghiro napríklad... a aj pán Nazgulov bol superhot
@staphylococcus Od Sandersona som čítal dve knihy (nie Mistborn)a viem že boli dobré, ale nepamätám si žiadnu z postáv, asi mi nepripadali sexi.
A nikdy by mi nenapadlo, že týpek z Atlanis sa niekomu môže zdať sexi.
@0sea týpek z Atlantis bol super! Čo si od Sandersona čítal? (Ja čítam len niektoré, nebudem vysvetľovať prečo, to je na veeeeľmi dlho.) Toto nie je len z Mistborna, to je taký široký záber mojou posadnutosťou...
@0sea mne ho ľúto nebolo, ale mala som ho rada. Bol to taký drzý samoľúby troll. Scéna, kde sa vysmieval Stanissovi a jedol pri tom broskyňu (v knihe) bola supiš. Vtedy ma dostal. Hrozný bastard.
@staphylococcus Elantris a potom niečo kde používali ako zdroj mágie farby. A tam vlastne tuším bola nejaká zaujímavá slečna, ak sa nemýlim... No ale to už je pekných pár rokov dozadu, a veľa si toho nepamätám...
@0sea Elantris je meh (je to jeho prvá kniha, novšie sú už úplne niekde inde) a nie sú tam zaujímavé postavy, vôbec. A to druhé netuším, čo môže byť...Fu. to ma teraz bude žrať dlho
@delica broskyňová scéna bola top jedna z mála vecí z knihy, čo si pamätám. On mi celkovo väčšinu času prišiel, že všetko čo robí tak robí len na to, aby nasral Stannisa.
@staphylococcus Prečo trpieť, prečo dlho?
Mistborna plánujem čítať už strašne dlho, ale nikdy som sa k tomu nedokopal. Tak skoro si ho ani neprečítam, pretože čo sa fantasy týka, už mám rozčítanú Malazskú knihu padlých a tá má až desať dielov.
@0sea no trpieť dlho lebo Stormlight BUDE mať 10 dielov. Prvé 2 majú každý vyše 1200 strán, prvý draft tretieho ešte o dobrý kus viac (teda, vlastne, vraj nedokážu zviazať hrubšiu knihu, takže strán bude rovnako ale slov o asi 25% viac a to trpenie sa týka faktu, že ďalších 7 dielov bude vychádzať pomedzi ďalšie diely mistborna, Elantris a ďalších rôznych vecí, čiže ešte tak 10 rokov minimálne...
Ale je to nádherné. Aj Mistborn aj Stormlight sú úžasné, ale keď tak odporúčam Mistborn čítať prvý
Nedam sem nikoho z HP, lebo @0sea ma pride utlct kazdou knihou zvlast uz
nemo z maleho nema mi vzdy prisiel super pritazlivy chalan, kornelius z thumbeliny, cierny korzar ... a diego z doby ľadovej je tiez tak.nejak hot
@artlover No hej, tak radšej poviem zvieratá... Akože toto už čo je, keď kolega v @7 napíše, aby sme sem dávali entity, s ktorými by sme chceli zažiť... noc dobrodružstiev a ľudia tu začnú písať tigre, ryby, tchory a nosorožce.
Som zdesený, táto téma sa nemala nikdy stať...
Sirius Black, ale knižný, taký akého som si ho predstavovala skôr než mi ho film pokazil.. v mojich predstavách bol trošku verziou Kurta Cobaina alebo tak
A z GOT Daenerys a jej feši mužík
A kentauri/y mi prídu dosť sexy všeobecne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Napriklad
Takže Lara, konkrétne táto:
(Aj TR je fantasy! )
Milo Thatch z Atlantídy ma berie hrozne (on je sexi tým vedeckým spôsobom) a keď mám pedobear obdobie tak i Jim Hawkins.
Z disneyoviek samozrejme Meg.
Rumpelstiltskin z OUAT, vyššie spomínaná Zlá kráľovná.
Bobby Singer zo Supernaturalu, i keď to nie je rozprávková postava. A Charlie!!!
Remus Lupin, dvojčatá Weasleyové.
Omfg, idem sa zahrabať radšej
Lupin, Snape, Voldemort ( a veru rozhodne nie mladý v žiadnom veku zo spomienok mysľomisy) a dvojičky Weasly z HP
Thranduil, Kili, HALDIR ( :333) z Tolkienových
Durza z Eragona ( nie, nemôžem tomu pomôcť )
keď škvrňa začala so supernaturalom tak... to radšej mlčím lebo tam je toho neúrekom. ale Dean bude navždy láska.
Hook, David z OUAT a celkom sa mi ešte pozdával šerif Graham z prvej série
a disneyovský Hádes. nuž
a z nesfilmovaného Inkanceronu už si nespomeniem na jeho meno, ale bol to Claudiin učiteľ
Ale aj tak to tu nikto nepozná, čo sa budem
tento Hook je lepší
awww, yeah
A nikdy by mi nenapadlo, že týpek z Atlanis sa niekomu môže zdať sexi.
Alebo ak chceš trpieť veľmi, naozaj veľmi dlho a pomaly tak si prečítaj Stormlight archive.
Mistborna plánujem čítať už strašne dlho, ale nikdy som sa k tomu nedokopal. Tak skoro si ho ani neprečítam, pretože čo sa fantasy týka, už mám rozčítanú Malazskú knihu padlých a tá má až desať dielov.
Ale je to nádherné. Aj Mistborn aj Stormlight sú úžasné, ale keď tak odporúčam Mistborn čítať prvý
To nieeee
Normálne rozmýšľam že si to dám na fb ako timeline photo
tarabas, samozrejme
nemo z maleho nema mi vzdy prisiel super pritazlivy chalan, kornelius z thumbeliny, cierny korzar ... a diego z doby ľadovej je tiez tak.nejak hot
Som zdesený, táto téma sa nemala nikdy stať...
ale keď už sa tu množia nie rozprávkové slečny tak potom Ráchel - Blade Runner
A z GOT Daenerys a jej feši mužík
A kentauri/y mi prídu dosť sexy všeobecne.
Pocahontas
a @11 !!!
a ešte sa mi dosť páčil ten spievajúci goriliak Johnny zo Sing!