Dala som zdravotnícku, i keď ako kto.
No podľa mňa najťachšia škola je umelecká.
Viem, ľudia talent majú a tak. No tie úlohy, všetky tie pravidlá a termíny sú horšie ako na iných školách.
Nemôžete všetko len tak na rýchlo opísať.
Treba doma nad stojanom bdieť a kresliť, len aby ste všetko stíhli.
@8 s tymto suhlasim uplne pokial ide tu o tu umelecku.. Vsetci si myslia , ze si tam ludia iba carbu (aj ja som si myslela, ked som tam sla ) a pritom dost makacka..
ťahká-ťahšia-najťahšia
Ale @10 , komínisti sa mi tiež páčia.
a neviem objektívne posúdiť, lebo som vyšla iba gympel.. ale ľudia, čo boli na biligvále, sa učili podstatne viac, myslím hlavne domácu prípravu, keď si porovnám so mnou a mojimi spolužiakmi.
ale zas - nie je gympel ako gympel, nie je bilingvál ako bilingvál.
@18 ... je to blbo napísané.. myslel som to tak, že "..nevieš spravne napisať vetu.." - tu konči pointa, vyznam vety.. a potom "povzdychujem" nad slovom "najťahšia" preto ten (nepodareny) smajlik.. ktory by sa dal nahradiť za "omg"
Podľa mňa to majú dosť ťažké na konzervatóriu hudobno-dramatickom. Majú v tom vlastne všetko z každého odboru a aj talentovky sú tam dosť ťažké. Ale ďalšie vec je keď to toho človeka baví. Učiť sa texty, choreografiu, teóriu, hru na klavír a aj správne cvičenia ako sa správne rozospievať a ešte k tomu aj normálne veci ako-matiku, slovinu....no dosť ťažké to je podľa mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a ved podla toho, na co (ne)mas nadanie -.-
A myslím tak všeobecne
No podľa mňa najťachšia škola je umelecká.
Viem, ľudia talent majú a tak. No tie úlohy, všetky tie pravidlá a termíny sú horšie ako na iných školách.