Krčméry skôr nie, bo:
1. Prirovnával koronavírus ku chrípke či rakovine
2. Presviedčal verejnosť, že vírus navždy zmizne z povrchu zemského, len čo výjde prvé jarné slnko (keď už asi všetkým bolo jasné, že ten vírus nie je zrovna Andrej Kiska)
3. Ako popredný epidemiológ a vedecká kapacita verí, že za pomalé šírenie infekcie u nás môžeme ďakovať aj preletu biskupa s relikviou Kristovej krvi, viď Postoy:
Pre mňa je to hlavný hygienik pán Mikas, na ktorého som od začiatku tejto krízy mala alarmujúco silný crush. (pre zvedavcov a tých čo by si robili srandu- nie, Jabba The Hut sa mi nepáči)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
1. Prirovnával koronavírus ku chrípke či rakovine
2. Presviedčal verejnosť, že vírus navždy zmizne z povrchu zemského, len čo výjde prvé jarné slnko (keď už asi všetkým bolo jasné, že ten vírus nie je zrovna Andrej Kiska)
3. Ako popredný epidemiológ a vedecká kapacita verí, že za pomalé šírenie infekcie u nás môžeme ďakovať aj preletu biskupa s relikviou Kristovej krvi, viď Postoy: