Nazdar, chcem sa spýtať - a to tých čo sa do toho rozumejú aj nie - ktorý z týchto fotoaparátov je podľa vás najlepší? Mám obmedzené financie, takže žiadny iný, žiadny drahší, len z týchto... vďaka
@hajzelbaba neviem čo myslíš pod pojmom bežné používanie... určite nie LEN fotky typu narodeninová oslava a zvyšok roka nechať ležať v skrini, skôr častejšie fotografovanie detailov a tak... ten prvý sa mi zdá najvhodnejší, aj keď tú cenu asi robí to HD video ktoré fakt nepotrebujem...
@10@itachi7 - umelecké s takýmito seťáčikmi, resp. UZ?
@5@cocca-colla - pekné fotky tam máš niektoré, ale skut. macro tam akosi nevidím
@houmr - ak chceš vyberať len z týchto, štyroch, máš to v podstate za jedno ale ten Nikon by som asi vyradil úplne a vyberal by som medzi Olympusom a Fuji...
@salora nemám nič proti kritike, nie som profík ani nemám na to foťák.. ale je to čisto vec tvojho pohľadu.
Na birdzi nemám veľa fotiek, ale zatiaľ mi nikto nepovedal na túto fotku, že ide o "detail" a to nemám na mysli ľudí, ktorí fotia maximálne na oslavách.
@20@cocca-colla - pozri, pýtala si sa, čo to podľa mňa je - slušne som ti odpovedal, resp. povedal svoj názor... a ten som si nevytvoril pri fotení osláv. Mám niekoľko podobných fotiek, možno ešte väčších detailov, no macrom by som ich nenazval... a nielen ja.
Dala si detail do úvodzoviek - akoby bolo na detaile niečo zlé alebo menej cenné... k tomu len toľko: takýto záber sa dá v pohode urobiť aj z desiatich centimetrov a potom urobiť výrez - ale to nie je macro... preto som spomínal aj tú TK. Nemusíš súhlasiť s mojim názorom, ale myslím, že tvoj sarkazmus a irónia nie sú na mieste... Ale ak chceš, aby ľudia nekritizovali a len súhlasili s tvojim názorom, tak na to nabudúce vopred upozorni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@hajzelbaba neviem čo myslíš pod pojmom bežné používanie... určite nie LEN fotky typu narodeninová oslava a zvyšok roka nechať ležať v skrini, skôr častejšie fotografovanie detailov a tak... ten prvý sa mi zdá najvhodnejší, aj keď tú cenu asi robí to HD video ktoré fakt nepotrebujem...
» aukro.sk/item1296781628-...
A čítať vieš?
@5 @cocca-colla - pekné fotky tam máš niektoré, ale skut. macro tam akosi nevidím
@houmr - ak chceš vyberať len z týchto, štyroch, máš to v podstate za jedno ale ten Nikon by som asi vyradil úplne a vyberal by som medzi Olympusom a Fuji...
ako nazývaš potom túto fotku ?
Tá fotka je tu malá, pretože birdz neberie fotky väčšie ako 500 kb.
Čím fotíš, ak smiem vedieť ?
Na birdzi nemám veľa fotiek, ale zatiaľ mi nikto nepovedal na túto fotku, že ide o "detail" a to nemám na mysli ľudí, ktorí fotia maximálne na oslavách.
Mudrovať je to najlepšie
@20 @cocca-colla - pozri, pýtala si sa, čo to podľa mňa je - slušne som ti odpovedal, resp. povedal svoj názor... a ten som si nevytvoril pri fotení osláv. Mám niekoľko podobných fotiek, možno ešte väčších detailov, no macrom by som ich nenazval... a nielen ja.
Dala si detail do úvodzoviek - akoby bolo na detaile niečo zlé alebo menej cenné... k tomu len toľko: takýto záber sa dá v pohode urobiť aj z desiatich centimetrov a potom urobiť výrez - ale to nie je macro... preto som spomínal aj tú TK. Nemusíš súhlasiť s mojim názorom, ale myslím, že tvoj sarkazmus a irónia nie sú na mieste... Ale ak chceš, aby ľudia nekritizovali a len súhlasili s tvojim názorom, tak na to nabudúce vopred upozorni.