teraz som to niekde dávala ale tak znova (trochu slovensko české :
Za oknami sype sa snehu ako krava, záclony prevonia fernet a tráva. Vianočné koledy zpievajú anjeli, zjetý ako hovado už mi to nevadí.. Kapor už smažený, len sebou mrská, prskavka vietnamská nejak divne prská. Pozerám sa na stromček k zemi sa kláti, na dvere hasič zúfalo mláti. Tak to máme po roce zase pekné Vianoce
hmmm... ono to ani nie je vianocne ale spomenula som si na toto
Keď sa v noci budeš báť skús si niečo pekné priať, Tvoj anjelik o tom vie fľašu hrušky prinesie. Dáš si glga, príde slina, spiješ sa jak divá sviňa....
@3 mne prisla podobna sms Tmobile parody ale trocha ina:
Vianoce hejahou,cigarety beriem zo sebou.. tasky plne chlastu mame zbalene,sačky s marihuanou na kolene .. ked nebudem v bufete tak na fete,neviem na com slapete ja na fernete ..ozraly uz skacem po plafoon ..chce sa my z toho grcat musim von ..
Tak niekto je fakt génius keĎ toto posiela, rýmy nechá také isté, len zmení všeetky podstatné mená na nejaké drogy, niečo so sexom alebo alkoholom a je to fakt úžasne vtipné ...
@25 mozno jednoducho prepisane alkoholom (sex tam nevidim) ale aj tak mi to pride ako trocha kreativne a z inak opozeranej nudnej reklamy ma to trocha pobavilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
celé sviatky budem ožralá
mne nekúpi nikto nové fáro
tehotná som asi s taxikárom
vtedy tvrdil že vraj rád ma má
toto keby vedela mama...
tak mi nalej ešte aspoň panáka
len kto mi potom Prednú horu zacvaká....
Viáááánoce bim bam bom
ožralý som už od rána ako slon
kto vravel že opica časom zoslabne
ten nikdy nechlastal poriadne
chlastanie má jeden háčik
netuším, kedy mi stačí
sám seba nalievam dokola
čo si dám...fuj, veď to je kofola.........
Viáááánoce heja hou
flašku si beriem so sebou
batoh mám slušne nabalený
poobede budem dakde zvalený
keď nebudem v bufete, tak na fernete
neviem na čom šlapete, ja na fete.........
bohateee a štedreeee vianoce a stastny novy rok
užíva si sexu v lese,
preto ti darčeky neprinesie!
A tak naňho nečakaj a Vianoce si užívaj!
ŠTASTNE a VESELE
nedávno mi to kamarátka poslala super nie?
Za oknami sype sa snehu ako krava, záclony prevonia fernet a tráva. Vianočné koledy zpievajú anjeli, zjetý ako hovado už mi to nevadí.. Kapor už smažený, len sebou mrská, prskavka vietnamská nejak divne prská. Pozerám sa na stromček k zemi sa kláti, na dvere hasič zúfalo mláti. Tak to máme po roce zase pekné Vianoce
trápne pozor tam je satan
Keď sa v noci budeš báť skús si niečo pekné priať, Tvoj anjelik o tom vie fľašu hrušky prinesie. Dáš si glga, príde slina, spiješ sa jak divá sviňa....
...... moze byt???
Nepripadá mi to vianočne, ale to je veru super
Vianoce hejahou,cigarety beriem zo sebou.. tasky plne chlastu mame zbalene,sačky s marihuanou na kolene .. ked nebudem v bufete tak na fete,neviem na com slapete ja na fernete ..ozraly uz skacem po plafoon ..chce sa my z toho grcat musim von ..
Tak niekto je fakt génius keĎ toto posiela, rýmy nechá také isté, len zmení všeetky podstatné mená na nejaké drogy, niečo so sexom alebo alkoholom a je to fakt úžasne vtipné ...