Stalo sa vám niekedy že vám väčší balík zadržali na colnici ? Chcela by som z netu objednať nejaké darčeky na vianoce a tak, ale bojím sa keby povedzme od jedného predajcu nakúpim viac ako je tých 20€ či koľko, či by tam potom neboli ďalšie poplatky a kom
spolužiačka z aliexpressu objednávala šaty zo stužkovej, dala za ne 60€ a stoja jej na colnici a prídu predpokladám niekedy pred maturou viem že by som nemala ale strašne sa jej smejem
aa viem voľačo že si to máš poslať ako darček, vraj by to vtedy nemali zastavovať na colnici
mne sa to nestalo ešte, ale okolo mňa sa to stalo už snáď každému jednému kamarátovi dokonca colnica zastavuje úplne všetko, je u nich na nejakom blackliste a tak má smolu
podľa mňa je lepšie si to rozdeliť, ak sa dá, ale otázka je, či budeš mať tracking ku každej objednávke
Objednaval som z Ciny a kym to bolo pod 40 tak mi to colnici nestopli. Inak vzdy a trvalo to kurva dlho a platil som kurva vela. Raz darmo, colnici su pojebani paraziti.
Pokial neobjednavas fake veci tak by nemal byt problem. V pripade ak colnica zadrzi balik staci poslat fakturu mailom a oni poslu balik na dobierku, s tym ze sa plati DPH a postovy colny servis 4.50 eur (vdaka Ficovi).
Co mam skusenosti balik cestuje cca o tyzden dlhsie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
aa viem voľačo že si to máš poslať ako darček, vraj by to vtedy nemali zastavovať na colnici
podľa mňa je lepšie si to rozdeliť, ak sa dá, ale otázka je, či budeš mať tracking ku každej objednávke
Co mam skusenosti balik cestuje cca o tyzden dlhsie.