Ja nie som ochotná platiť za jeden nápis (ako puma či nike a pod) sumu, ktorá vôbec nevystihuje hodnotu toho tovaru. Netvrdim, ze niekoté veci su tam kvalitnejšie, ale prispievať nejakým bohatým majitelom týchto značiek aby sa im zvýšilo konto,,,tak to nie
Do Číny som sa zatiaľ ešte nedostal a neviem si predstaviť chodiť tam zakaždým na nákupy. Ale hovoríš, že tam majú lacné obchody? Tak tam asi zaskočím...
dnes som bola asi v troch, ale majú tam veľké makové...aspoň u nás samé skoro polorozpadnuté handry. ale ak majú niečo normálne a pekné, tak si kúpim, nemieniť vyhadzovať tisíce za značkové predražené veci. no minule som si kúpila v kenvele nohavice so 75% zľavou, takže boli lacnejšie ako v čínskom...také nákupy sa mi páčia
ja kupujem vždy...a to len kvoli tomu..ze ja si znackove veci dovolit nemozem...jedine len ked..ze mi na tricku pise adidas alebo znacka nike..ked si to kupim z ukrajiny
pravdepodobnosť že ma niečo zaujme u číňana je zhruba rovnako nízka ako v značkovom, takže tak najviac "zbožňujem" keď by niečo by aj bolo celkom pekné, ale oni to vždy musia niečim pokaziť
a k @16 hej, aj tam sa dá na kadečo natrafiť len treba mať šťastie
ked tak second handy..u nas mame jeden, kde dovazaju veci priamo z anglicka a mnozstvo z nich ma este aj vysacky. A kvalita je neporovnatelne lepsia ako z cinakov a cenovo je to tiez vyhodne. A podla mna sekace podporuju fantaziu, clovek nepojde po meste v tricku, ktore ma v tom case oblecene 50 dalsich dievcat
inak ohľadom tej kvality... keď som mala tenisky od číňancov, tak mi vždy dosť dlho vydržali. Raz som mala zo značkového a po krátkom čase už boli rozpadnuté
Už nekupujem...nehovorím že nič z číňaku nemám ale už tam ani nezablúdim ceny sú tam už skoro také vysoké ako v normálnych obchodoch a kvalita žiadna. To radšej raz za čas skočím do Maxu, nakúpim a mám pokoj
no ja som si raz kupil tricko v cinskom obchode a to co sa mi dialo s kozou po 10 minutach toho chemicky napusteneho tricka nechcite vediet, take palenie ze som musel ist k alergologicke a ona neodporuca nosit taketo sracky za 100 korun nikomu, nie len alergikom (som alergik)... no aj ked nieste alergici a teraz sa to nijak neprejavuje, tak uvidite jake rozne exemy budete mat o 20 rokov... ale je to vasa vec...
33@ mozno ale my a urcite tuto asi malokto ma na to kupovat v znackovych obchodoch ked potrebujes niake tricko nohavice a pod. alebo len tak...ja som s tym zatial nemala problem nakupujem len tam ceny su dobre kvalita dobra tak preco nie ?
@Mon1ka323 neexistuju len 1. cinske a 2. znackove obchody.. je este kopu toho medzi tym... napr. taky new yorker a obchody toho typu... a mimochodom normalne a cinske obchody sa cenami uz az tak nelisia ako dakedy...
Hmmm ja praveze vyhodne nakupoim v New Yorkery, Gate-e, Takku a Beverli Hils ako v cinaku, tam su zlavy a fakt sa to tam oplati viac teda aspon v mojom meste, v cinaku kupujem uz len malo...
Naposledy som si tam kúpila len číňany... Inak tam veľmi nenakupujem pretože tam nemajú nič poriadne... teda u nás v meste... samozrejme ak by niečo pekné mali tak neváham =P
Som toho názoru že radšej mať toho menej ale kvalitnejšie ako viac a nekvalitné Keď máš dajme tomu kvalitné tričko tak ho môžeš prať XY-krát a nevybledne ti ale také nekvalitné ti pustí farbu a natiahne po prvom praní... No na druhej strane - takto niekto môže mať každý týždeň nové triko - kdežto ja si kúpim nejaké dajmetomu raz za tri mesiace za tú istú cenu akoby som mal 10 lacných tričiek Takže je to diskutabilné čo je lepšie...
ja som kedysi kupovala šecko z čináka...lenže potom u nás postavali dámsky GATE a odvtedy nakupujem len tam.....sem tam zájdem do čináka...ale teraz tam uš nevjem nakupovať tak ako kedysi ....topánky tie aj z čináka ale aj tak ja musím kupováť topánky skor dakde inde..pretože mám ploché nohy ...ale na značkové oblečenie ja si moc nepotrpím...akoše kúpiť si tričko adidas za nevjem kolko eur a s jedným pošahaním nápisom len pre to že je to dáka ,,značka,, to mi príde prehnané.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
síce mám nejaké veci aj z takých obchodov, ale iba preto, že sa mi páčilia boli za rozumnú cenu, nie kvôli "značke"
keď nechceš prispievať bohatým, ši si vlastné veci...
a k @16 hej, aj tam sa dá na kadečo natrafiť len treba mať šťastie
ked tak second handy..u nas mame jeden, kde dovazaju veci priamo z anglicka a mnozstvo z nich ma este aj vysacky. A kvalita je neporovnatelne lepsia ako z cinakov a cenovo je to tiez vyhodne. A podla mna sekace podporuju fantaziu, clovek nepojde po meste v tricku, ktore ma v tom case oblecene 50 dalsich dievcat
A sukne, v tzv. normálnom obchode som ešte ani nevidela sukňu "mojej dĺžky" - t.j. po členky a dlhšiu.
Prichádzam skôr na chuť Kenvelu, Gate ( ), Takku, Lifeline, Cropp Town, F & F,..proste v tejto cenovej kategórii (úplne ideálne v 70%-nom výpredaji)
Od augusta mám vyhliadnuté veci, ktoré chcem z jesenného výpredaja