@stevo ved ako myslis... z mojho odboru sme kecali uz po konzultackach, kto sa ako chytil zadania a ja by som to na tvojom mieste zobrala presne naopak, ze ked niekoho nieco napadne, tak skusit urobit nieco uplne ine - originalne a nie sa este pridrzat niecoho, co uz niekto iny vymyslel...
@depechemode a o čo mi ide? Chcem zistiť "otrieskané témy, návrhy, nápady" a pokiaľ niekto zadelí tému, ktorú mám už nafotenú, tak aspoň budem vedieť, že treba niečo iné
Žiadne vajce, ani pokreslený pomaranč. Tento istý nápad dávala spolužiačka, ale je to v podstate len umiestnená zelenina... dá sa tam riešiť kompozícia... ale na city človeka zapôsobí predsalen emócia ľudskej bytosti a nie vajca
Kocúr tak isto nie... odmietam dať do hlavnej úlohy kocúra
Ja chcem niečo s minimálne troma účinkujúcimi... ľuďmi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Hlásim sa na FTF, ale jeden fotopríbeh už mám nafotený.
Ešte jeden by som chcel nafotiť teraz cez víkend, ten už mám tému...
Ale keď sem niekto zatne nejaký nápad, tak prečo sa neinšpirovať? Nie okukať
snad ma chapes myslim to len v dobrom
btw. nestretli sme sa nahodou na konzultackach?... mam taky cudny pocit, ze som ta uz niekde videla
tak to som ta asi len zahladla na chodbe...
hmm... no nic
a kedy mas prijimacky?
drzim palec a drz aj ty, ze budeme od septembra spoluziaci
Alkohol, drogy... to už je otrieskané
ja by som urcite robila nieco ako, den macky vo svete ludi... mozno otrepane, no s mojim kocurom by sa dalo riadne vyblaznit
@depechemode
Žiadne vajce, ani pokreslený pomaranč. Tento istý nápad dávala spolužiačka, ale je to v podstate len umiestnená zelenina... dá sa tam riešiť kompozícia... ale na city človeka zapôsobí predsalen emócia ľudskej bytosti a nie vajca
Kocúr tak isto nie... odmietam dať do hlavnej úlohy kocúra
Ja chcem niečo s minimálne troma účinkujúcimi... ľuďmi...
no nahodou moj Elvis je talentovany fotomodel
ale ak chces ludi, tak to uz vazne vymyslaj sam... ja som skor na obkecavanie deja ako na jeho stvarnenie v par obrazoch...
kam sa vlastne hlasite?
ak nie ste mega talentovani, alebo ak nemate hrubsiu penazenku tak nesmutte.. s pozdravom kruty svet v BA
ak chcete aj tak niekam ist.. tak mate este BB
peace!