mne sa to minule akurát stalo, ale to v podstate nebolo podstatné
nepoviem o čo konkrétne išlo tam. Niekto mi vravel že niekomu nemám tú vec hovoriť a teraz po niekoľkých mesiacoch prišla náhodou vhodná situácia spomenúť to (zo srandy), s tým že by som sa mohla vyhovoriť na to, že tá tajnosť už hádam po toľkých mesiacoch neplatí. Ale nakoniec som sa rozhodla že tá tajnosť platí neustále a nebudem zrádzať dôveru toho človeka, aj keď je malá pravdepodobnosť, že sa dozvie, že som to vyzradila. Dúfam že to čo som práve napísala dáva zmysel
Dneska som chcela povedat kamoske ..vlastne pred par minutami ze uz vela kvaka ale som si to rozmyslela..dala si niekolko piv a potom este isla za svojim drahym a vzala si so sebou dalsich par ..v aute kecala tak vela ze az ma hlava rozbolela ..aleprezila som to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
nepoviem o čo konkrétne išlo tam. Niekto mi vravel že niekomu nemám tú vec hovoriť a teraz po niekoľkých mesiacoch prišla náhodou vhodná situácia spomenúť to (zo srandy), s tým že by som sa mohla vyhovoriť na to, že tá tajnosť už hádam po toľkých mesiacoch neplatí. Ale nakoniec som sa rozhodla že tá tajnosť platí neustále a nebudem zrádzať dôveru toho človeka, aj keď je malá pravdepodobnosť, že sa dozvie, že som to vyzradila. Dúfam že to čo som práve napísala dáva zmysel