Moja úplne najobľúbenejšia je ako som s kamoškami bola v jednom pube.... Kecali sme o uplných kktinách ... Kamoška potrebovala íst na WC .... nechcela nič zmeškať a tak sa rýchlo ponáhľala tam aj nas5 a pri jej super rýchlosti jej zostal vysieť toaleťák z riflí taký krásny chvostík ... Smial sa každý čo to videl...
fuuuha...asi keď sme boli na pizzu..išla som platiť a zle som počula koľko jej mám dať....tak som jej hodila prachy že "to je dobré"..ona sa na to kukla že "ešte 50 centov" hodila som jej tam čosi a ona "ešte 10"
minule sme si v koktail bare boli zaháňať hlad kedže všetko už bolo zatvorené a barman nám na otázku že aké druhy horúcej čokolády majú odpovedal že Zlatý bažanat 12ku =D ....
Ale vraj bolo super, keď som išla po mega londýnskom eskalátore, predomnou nikto a grcala som do sáčku, pričom zrovna oproti išla vlna plného eskalátora. Aj keď mne to super nepripadalo
ja som počul o jednej príhode čo sa stala dávno niekde na dedine , že chlap si chcel urobiť srandu zo ženy a akože sa obesil a prišla k nim suseda a ked videla že je "mŕtvy" tak sa im začala hrabať vo veciach , on ju od zadu kopol a ona dostala infarkt neviem na koľko je to pravdivé ale ked si to predstavím
Veľmi komunikatívna predavačka je opretá o pult, pri pulte stojí stará pani s vnúčikom a čakajú na zvyšok rodiny. Malý chlapček sa stále usmieva, smeje, ošíva... Predavačka sa mu chce prihovoriť, tak sa ho opýta: ,,Môj zlatý, a tebe je čo tak veselo, na čom sa smeješ?" Chlapček sa smeje ďalej a stará pani povie: ,,To by sme aj my radi vedeli, on je autista."
v danom momente sa nesmial nikto, ale keď si na to v krčme s kolegyňami spomenieme, tak K.O. !!!
keby som mala napísať najzábavnejšiu príhodu napr z dnešného dňa, alebo z poslednej hodiny tak to ešte pochopím, ale v živote ? to sa písať nedá.. to by som musela roky písať.
Kamarát čo včera spomínal že išli na WCko do dievčenských aj s kamarátom.Jeho tam nechal a prišli tam nejaké baby,tak ten jeho kamarát tam čakal až kým neodišli a potom že tam zas boli iné no ja som mrela
A ešte z dnešku niečo napr. ako kamarát (fest mal vypité) vykonal potrebu pri ZUŠke. A ste mali vidieť jeho beh,keď volali fízlov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a môj prvý styk s alkoholom ešte .. to je the best .. tiež volali fízlov a liezla som po strome, po ceste som stratila sukňu a spadla do žihlavy
ale inak veľa veľááá
inak
» www.funny.sk/texty/t38733-al...
v danom momente sa nesmial nikto, ale keď si na to v krčme s kolegyňami spomenieme, tak K.O. !!!
A ešte z dnešku niečo napr. ako kamarát (fest mal vypité) vykonal potrebu pri ZUŠke. A ste mali vidieť jeho beh,keď volali fízlov.