možno tu už táto téma bola ale nechce sa mi to zisťovať..
Kto ste boli už v narkóze?
a aké máte pocity po nej?
Aj vy to vnímate ako velice zvláštnu vec ?
pocity tesne po nej (dospávačku atď.) si absolútne nepamätám, a po precinutí som bola taká.. "utlmená", ale neviem, či to bolo kvôli narkóze, alebo kvôli liekom, ktoré do mňa napichali
je to zvláštny pocit, hlavne tie útržky v pamäti ako ma prevážajú do sály..
a prebúdzanie je už pohode, len ten prvotný šok že čo somnou spravili
a druhýkrát keď som sa prebral po narkóze to bolo super, lebo boli pri mne 3 praktikantky
bola som a neviem neprislo mi to nejake specialne, ked som sa zobudila bola som kusok dezorientovana ale po chvilke uplne v pohode . a nemam ani ziadne specialne spomienky alebo co
@alenka171 vobec mi to nepride zvlastne, skor mam pocit, ako keby som spala, je fakt, ze som dost davno bola v narkoze ( ked mi vyberali mandle ), neprislo mi to zvlastne, proste ma uspali a potom som sa zobudila a bolo mi fakt zle a vracala som co zvycajne po zobudeni nerobim, takze nejaky rozdiel je tam
Už som bola viac krát pod narkózou ale vždy to bolo viac menej v pohode Prvý krát keď som bola som sa ale úplne zlakla po prebudený lebo som mala pocit že sami horšie dýcha a nevládala som ani oči otvoriť ale potom som si ešte pospala a už to bolo fajn Druhý krát keď som bola tak akurát čo rodičia hovorili že ako ma zobudili tak som začala strašne kričať na mamu a rozčuľovať sa naňu Ale to si nepamätám No a potom čo som bola asi 4,5 krát len tak že cca. pol hodinu tak to vždy v pohode.
@8 o tom som už viac krát čítala, vraj sa to občas stane, že človek cíti celú operáciu ale nemôže o tom dať vedieť, lebo je paralyzovaný. to asi nie je sranda
@lawey Ako môj milý výber mandlí...aspoňže to nebola bolestivá operácia. Najlepšia časť, že som tým blbým rajským plynom či čo to je za debilinu bola predávkovaná a potom sa ledva-ledva zobudila.
@alysia
Ba práve mne to veľmi príde zvláštne. A presne naopak, si myslím, že to nie je len spánok, bo ja som tiež bola na operácií krčných mandlí a pre mňa tá narkóza bola niečo úplne neopísatelné. Jak keby som umrela a znova sa narodila, proste nevnímala som to ako spánok
ty si aj vracala? a dodržala si to, že nemáš nejakých cca 8 hodín pred narkózou nič jesť a piť?
@alenka171 bola som mala, mala som asi 14 ci 15 rokov, takze este som nerobila taky bordel ako teraz a posluchala som, nejedla som a nepila som nic a aj tak som vracala...
No a to teraz niekedy si tam bola? na tej operacii? ako ja to fakt neberiem nejako inak, ale chapem, ze pr eteba to bolo ine
bola, predtým som sa hrozne bála, ale ani neviem, ako som zaspala.. a keď som sa zobudila, tak som najskôr nevedela kde som, počula som len hlasy z vedľajších postelí, stále som mala zatvorené oči a počula som, ako tam behá sestrička, ale potom po chvíli som si uvedomila, že kde som a potom to už bolo v pohode
naposledy pred rokom... je to hnus keď sa preberieš... bolo mi trocha zle ale hlavne som nevedel kde je sever... no a potom prišli pooperačne bolesti a to bolo ešte horšie ... čiže tak
Ale strašne som sa tešila, že budem musieť počítať do 10 a vôbec, ja som sa stále pýtala, kedy už zaspím a či už, a zrazu bam a budila som sa
Bola som trošku mimo, prvá vec po zobudení bola, že som chcela, aby dali môjmu otcovi vedieť, že žijem (a on mal inštrukcie systematicky to povedať ostatným)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
pocity tesne po nej (dospávačku atď.) si absolútne nepamätám, a po precinutí som bola taká.. "utlmená", ale neviem, či to bolo kvôli narkóze, alebo kvôli liekom, ktoré do mňa napichali
a prebúdzanie je už pohode, len ten prvotný šok že čo somnou spravili
a druhýkrát keď som sa prebral po narkóze to bolo super, lebo boli pri mne 3 praktikantky
a podĺa mojej kožnej by som to nemusela prežiť vraj či čo
Ba práve mne to veľmi príde zvláštne. A presne naopak, si myslím, že to nie je len spánok, bo ja som tiež bola na operácií krčných mandlí a pre mňa tá narkóza bola niečo úplne neopísatelné. Jak keby som umrela a znova sa narodila, proste nevnímala som to ako spánok
ty si aj vracala? a dodržala si to, že nemáš nejakých cca 8 hodín pred narkózou nič jesť a piť?
dakujem, ale radšej si ten film ani nepozriem zas by som mala psychické šoky
preboha a to prečo? ja viem, že je to nebezpečné ale tak musia tí lekári vedieť čo robia..?!
No a to teraz niekedy si tam bola? na tej operacii? ako ja to fakt neberiem nejako inak, ale chapem, ze pr eteba to bolo ine
neviem, nepamätám si poriadne ani jej neverím
naposledy pred rokom... je to hnus keď sa preberieš... bolo mi trocha zle ale hlavne som nevedel kde je sever... no a potom prišli pooperačne bolesti a to bolo ešte horšie ... čiže tak
Ale strašne som sa tešila, že budem musieť počítať do 10 a vôbec, ja som sa stále pýtala, kedy už zaspím a či už, a zrazu bam a budila som sa
Bola som trošku mimo, prvá vec po zobudení bola, že som chcela, aby dali môjmu otcovi vedieť, že žijem (a on mal inštrukcie systematicky to povedať ostatným)