Ako väčšina ľudí vie sú tri časti Narnie... ale počula som že je napísaná ešte jedna časť, ktorá neviem ako sa volá, ale je o tom ako vznikol šatník...
Nevie niekto kde by som túto knihu zohnala, či už v knižnej forme alebo v pdf? a mohla by byť as
ako všetci vieme? bože milujem samozvaných expertov na literatúru, čo sa hrajú, že všetko vedia
zlatá, vieš houby, asik si videla filmy a myslíš si, že keď tie sú len tri, tak je to rovnako ja s knihami. pravdou aleje, že Kroník Narnie je 7 a niektoré ani nesúvisia s tovjimi hrdinmi.
ježiši, pre tých čo majú aspoň trocha radi fantasy by po prečítaní tej otázky mal niekto spraviť láskavosť a vymazať im pamäť.. » lmgtfy.com/?q=Kroniky+narn... hneď prvý odkaz..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
tá ktorú zháňaš sa volá čarodejníkov synovec a je to najsuper diel.
zlatá, vieš houby, asik si videla filmy a myslíš si, že keď tie sú len tri, tak je to rovnako ja s knihami. pravdou aleje, že Kroník Narnie je 7 a niektoré ani nesúvisia s tovjimi hrdinmi.
mám prečítané všetky (ako malá som na tom frčala)...a veľmi sa mi páčili
Kroník Narnie je 7. Časť o tom ako vznikol šatník je čarodejníkov synovec. Táto časť je aj o tom ako vznikla Narnia.