aby toto fórum nezapadlo prachom, tak mám otázku. Pozrela som nový trailer k HP6, je lepší než ten prvý, ale môjmu oku neuniklo!!!!!, že sa tam votrel niekto NOVÝ...zrovna ako Severus Snape!!! ako je to možné? kto ho hraje, s
galinka, nié, naozaj sa mi zdá iný, neviem, taký chudý je ten herec a má iné, viac čierne vlasy (dalo by sa povedať, že iná parochňa a väčší nos , strašne rýchlo trailer prebieha, tak nie som si istá, okrem toho som dávnejšie videla jednu fotku z nakrúcania šestky, bol tam cudzí herec, s čiernymi vlasmi a nebol to rickman:/
no dúfam, že šína a žila majú pravdu, už asi škúlim...anyway, strašne sa teším...a som nasratá, že nejde cez harrynoce, človek sa teší, atmosféra, ošiaľ, sneh, harry, no škoda škoda...ostávajú mi len hry
galinka, ale som napísala, že sa mi zdá, že má väčší nos ako predtým, to znamená, že aj predtým mal veľký nos, ale teraz ho má väčší a alan je dosť objemný starec, nie obézny, ale ma naviac kilá, no asi to bude on, ale sprvu som fakt myslela, že to nie je on, vážne
sa teším jak blcha, zvyšné filmy by mali byť hlavne o ňom dúfam, že dajú tú záverečnú scénu, kde Harry osloví svojho syna ("Albus Severus..."), je to také dojímavé, mám strach ísť do kina, zrejme ma to na lopatky položí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
riti som si pozrela ten trailer a nechapem ako polovica tych veci co sa tam bleskla uz vobec nepamatam o com bola sestka kniha
tu sa mi zda ten isty ale zas ja v tom nemam taky prehlad totiz to piaty diel som pozerala so slnecnymi okuliarmi na ociach (uplne vazne)
a tu ho mate kopec no aspon myslim ze to sestka
no dúfam, že šína a žila majú pravdu, už asi škúlim...anyway, strašne sa teším...a som nasratá, že nejde cez harrynoce, človek sa teší, atmosféra, ošiaľ, sneh, harry, no škoda škoda...ostávajú mi len hry