ja som raz našla 100+100+50+20 ešte slovenských korún zbalených do ruličky a keďže nikto naokolo nebol tak som si ich nechala ... a ešte cez prázdniny mi na fb cez jednu aplikáciu len tak zo srandy vyšlo, že ten týždeň nájdem na zemi peniaze a našla som 5-eurovku
raz som videla že pár chalanov okolo 17 rokov fetuje pri takých kríčkoch keď odišli pozrela som sa tam a našla som vrecko s 20euro a s cigaretami a nejakými práškami. vzala som si tú dvacku a ostatné som tam nechala .. dúfam že ma nikto nevidel
Raz bol u nás jeden koncert a keď skončil prechádzala som popred pódium.Pozriem na zem a tam 10ečiek....a ja taká, neviem prečo ale bála som sa ich zdvihnúť, čo ak ma niekto uvidí...rýchlo som zavolala sesterku k sebe, nech ich zdvihne a potom už ani nevie čo sa stalo a kto ich vlastne zdvyhol ale rozdelili sme si ich na trojo ja sesterka a sestra
ked som nasiel sam 50sk, tka som šiel domov z počítačovej herne,tak som bol rád,že som išiel vlastne zadarmo a raz keď som našiel 5€ ,tak som pozval zúčastnených na pivo,ale nejako sa nešlo
Jasne, keby som to nascitala, bol by to majland . Zo dva razy som mala stastie na stovku myslim (este na stare koruny), nejaka ta patdesiatka a dvadsiatky a drobaky par krat. Raz som tusim nasla aj dvesto sk, co uz sa mi zdalo nenormalne vela a toho cloveka, co to stratil, mi bolo dost luto, ale tak.. co mam robit? Vsetko som si zobrala a odlozila "na horsie casy", lebo ak nie ja, zobral by niekto iny a mozno viac prehajdakal, ako ja . A na druhej strane - aj ja som neraz vytratila vselico, takze je to asi nejaky.. prirodzeny kolobeh
A inak, odkedy su €ura, nenasla som nic vyssie hodnoty piatich centov
zobral som ich a kedze som bol akurat na ceste do krcmy tak som si za ne kupil pivo, bola to sice len 20 Sk, ale potesilo..a to iste bez urobil aj pri vyssej sume..neodnesiem na policiu, aby ma policajti vysmiali a rozdelili sa..
ešte dávno na základke.. išli sme s kamošom zo školy a na zemi zrazu 4 krásne novučičké 100 korunáčky! hneď vedľa dve ženské s kočíkom tak sme to zdvihli a išli sa spýtať či im niečo nevypadlo.. oni nás úplne odignorovali.. tak sme si to nechali, rozdelili fifty-fifty a šťastní odišli.. doteraz si myslím že to bola skrytá kamera
raz sme išli 5 a našli sme 300 korún, tak sme dali jednému stovku a ostatným po 50sk... ja som sa za to najedol, lebo bol štvrtok a to sme boli na intráku ... ešte predtým som našiel 200 korún, teraz nedávno zase 5€... dva roky dozadu na festivale 100sk ... mám celkom šťastie na toto ... a mince už ani nepočítam, hlavne keď som v nejakej herni, tak pozerám pod automaty, či tam nie sú peniaze
no napr.asi pred 3 tyzdnami na brigade (hotel)pod barovou stolickou 10 eurovka pekne poskladana akoby cisto vypadla niekomu z poenazenky a no bohvie komu,ee? nikoho tam nebolo,ked som ju nasla tak uz bola moja..
Nasiel som 500-korunacku, s kamaratom sme sa naraz za nou rozbehli, ja som ju zobral, poobzeral sa ci niekto ju nehlada, zobral domov a kamaratovi som dal 200 sk.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ale raz jednému chlapovi vypadlo z vrecka okolo 100 korun (to bolo dávno) a tak som za ním išla a podala mu ich .. inak som si vždy nechala
Ale nikdy nie viac.
Najviac som našiel 20€ a nechal som si ich. =D
len som si ich zobrala nikto tam nebol
A pred prázdninami som šiel som spolužiakom po meste a našol 10€
A inak, odkedy su €ura, nenasla som nic vyssie hodnoty piatich centov