Našli ste už chalana pri ktorom ste si povedali : áno, to je ten pravý chcem s ním byť už navždy. alebo ste niečo také ešte nezažili a ešte len čakáte na toho pravého?
každý z mojich ex bol ten pravý..len ja som asi pre žiadneho z nich tá pravá nebola. ...a teraz..dúfala som, že je pravý... no občas o tom pochybujem...najmä po včerajšku....ale čouž?! nenavyberám si ...len stále môžem veriť v to, že sa tým pravým stane.
ono táto téma je pre ľudí v našom veku taká neistá.... a vlastne pre každého... nikdy nevieš, čo môže byť o rok, dva, desať... a aj tí, čo sú dnes rozvedení, si mysleli, že si berú toho pravého
@meredithgrey ku vsetkemu treba pristupovat pozitivne Clovek aj tak casom zisti, ze ten o ktorom sniva nie je ten pravy a ten pravy je niekto uplne iny
@leelee skoda ze nemame tolko rokov mne to normalne chyba
@leelee : ti poviem niekolko sklamani a spolocne byvanie za mnou, studenstke "zivorenie", skusky, statnice, pohovory, praca, hladanie bytu, najom, papierovacky, co nekupim za vlastne nemam, co nenavarim nejem... ale, boli sme rovnaki ako oni teraz uz tak casto nezazijeme "tenkrat poprve" ako oni
@leelee ak aj ano, tak podla prstov na nohe ta spoznat neviem aj ked su mi tie hory na profilovke zname az som prehladaval album a porovnaval hory s mojimi fotkami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
mňau
@leelee skoda ze nemame tolko rokov mne to normalne chyba
"zakon partnerstva":
Zly chlap si zlu zenu nevezme a naopak, zla zena si nevezme zleho chlapa. Vzdy su to ostatne kombinacie.
Ale zase si zober, že tých zasranov ešte len čakajú všetky tie úvody do reality. My sme už silnejší.
ehm a k téme ..či je to ten pravý ani boh nevie ...