no to že ho znásilnil tak to by som ešte vedel stráviť ale to že ho aj zabil tak to je hnusné inač nesledujem až tak moc správi neviete náhodou kde si o tom môžem prečítať na webe:?
šak hej trauma ale neviem keby sa ta spýtal či ta má aj zabiť alebo ťa ma nehať žiť a vedela by si že ťa ide zabiť no neviem asi by si mu povedala alebo povedal že neh ťa nezabíja či sa mýlim je ľahké o tom debatovať takto ked sa nás to osobne netýka nie že by som to schvaloval že ho znásilnil to nie
hm neviem ... mamina robila na ARO, priviezli im tam dievca co vyskocilo z okna lebo ju znasilnili ... takze ... s traumami nie su zarty ... mimochodom aj zomrela ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ten, ktorý znásilnil a zabil toho malého českého chlapca
je mi z toho všetkého strašne zle : disappointed:
3.- uz len to keby ho "iba" znasilnil by mu stopro aj tak znicilo zvysok zivota..sak to trauma ako hrom ..
mna ak by mali znasilnit..no to radsej nak ma zabiju najprv
Tam nejaky obycajny vojak/civilista (neviem), tusim Albansky, pocas utokov na Srbsko
znasilnil 15 rocnu Srbku, potom jej na prikaz kapitana odrezal usi a napokon ju zabil
toto nieje normalne