Ahoj prosím boli ste niekto na prestrelení uší ? Ako to asi bolí, nezapaluje sa to? Po akej dlhej dobe si môžem dať svoje náušnice namiesto natrelovacích ? Díky za odpoveď
ahoj ja som bola a nebolelo to vôbec, chvíľku po prestrelení som cítila niečo, ale nebolo to na odpadnutie, v pohode som existovala ďalej. a nosila som chirurgickú oceľ potom možno nejaké 3 týždne alebo mesiac? pre istotu.
vôbec to nebolí, max to na chvíľku zaštípe zapáliť sa ti to môže ak sa o to nebudeš starať, preto je fajn s tou nausnicou sem tam točiť a vydezinfikovať to. svoje som si dala asi po 2 tyzdnoch je to fajn, akurat si nedavaj nastrelit trebars chrupavku a v podstate vsetko okrem klasickych nausnic v laloku, to by sa uz malo prepichovat ihlou aby sa ucho neposkodilo pri nastrelovani
@bindi ja som si uši prepichovala 5krat sama takže za seba ti vravim že je vždy lepšie ísť s tým normalne do štúdia kamoške tak po nastreleni dali aj prípravok ktorým si to mala čistiť a úplne v pohode sa jej to zahojilo bez hocijakeho zápalu, takže na tom podľa mňa nie je čo pokaziť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Po 3 dňoch som mal vlastnú