Mám niečo s členkom, vytknutý nie je, asi len nejaká šľacha alebo čo ja viem... mám s tým ísť na chirurgiu, či je to zbytočné?... aj tak najlepší liek je oddych nie?.... bohužiaľ ten si nemôžem dovoliť :/
keby bol vyvrtnutý bolel by ťa poriadne a myslím, že by aj dosť opuchol. takto ti to vlastne opuchne tiež a pokoj je dôležitý a ešte nejaká masť, najlepšia tuším octanová. ja som mal veľakrát takto z tenisu problém s členkom. za 5 dní by to malo prejsť ak nie, choď za doktorom ak sa to nebude zlepšovať po prípade to bude ešte viac bolieť a opuchne. a daj si na to hlavne ľad.
@mumford jasné,iba si ma utvrdil... ale pokoj si nemôžem dovoliť, tancujem v muzikály a nemôžem povedať, že mám niečo s členkom nejdem tancovať.... dám si na noc masť a snáď to rýchlo prejde.. díki
@hadiatko hneď s tým tancovať, hm, nejako neviem. aspoň si to pri tanci poriadne obviaž nejakým tlakovým obväzom aby to držalo a nenamáhalo sa zbytočne. ja som tak robil, keď som musel ísť hrať. a stále chlaď ľadom to zmierni všetko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov