Mala som Hiraxa rada, prečítala som (asi) všetky jeho romány. Ale postupne sa mi zliali do jedného. Prestala som mať rada jeho štýl, presýtila som sa ho. Teraz keď vidím veci podobného charakteru utekám od nich čo najďalej. Prvá kniha, čo som od neho čítala bolo Raz aj v pekle vyjde slnko, ktorá ma oslovila najviac. Iné už moc ani neviem o čom boli. Ale odporúčam si niečo od neho prečítať, pretože je iný, svojský.
neprečítala som ju celú, ale z toho čo som prečítala mi to prišlo ako strašne pózoidný a zároveň patetický text a vlastne po asi 60 stranách som tie kraviny normálne fyzicky nemohla ďalej čítať
toľko k mojim dojmom
od vtedy baričáka obchádzam najviac, ako sa len dá
dokonca si dovolím tvrdiť, že ma irituje ešte viac, než Urbaníková
mne sa ta kniha pacila, ale raz aj v pekle vyjde slnko bola lepsia, to je pravda. a tiez je pravda ze jeho knihy su si velmi podobne ale ak si od neho neprecitala aspon dalsie 3, tak to tak nebudes vnimat
ja ho zbožňujem, mám od neho všetky knižky, tj nielen romány, ale aj básne a cestopisy aj šlabikár šťastia. úplne mi sadol jeho štýl, chodím na čítačky všade kde môžem vždy je to o niečom inom a baví ma to ^^
aj zajtra má v BA prezentačku o ceste do ekvádoru, škoda že tam nemám ako ísť a ani čas na to nie je
@tasha5 tak hej, to sa často stáva, ale Hirax je celkom zaujímavý človek, jeho je na čo sa pýtať aj keď nesúhlasíš, aj keď súhalsíš s jeho názorom. A potom ti odpovie na polhodinu lebo to ešte zabalí do nejakej príhody čo sa mu stala. Taká zaujímavá osoba to je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
nie vazne, nemam toho typka rada.
Ale má zaujímavý názor na svet
A volá svoje autíčko menom
toľko k mojim dojmom
od vtedy baričáka obchádzam najviac, ako sa len dá
dokonca si dovolím tvrdiť, že ma irituje ešte viac, než Urbaníková
aj zajtra má v BA prezentačku o ceste do ekvádoru, škoda že tam nemám ako ísť a ani čas na to nie je
a toto
ale tiež podľa toho aké vydanie, ale zospinkovaná posledná kapitola by mala byť všade