Ahojte, aký máte názor na odbor sociálno výchovný pracovník? Je to dobrý odbor ? Študuje ho niekto alebo poznáte niekoho kto ho študoval? Alebo proste co si myslite? Oplatí sa ho študovať?
No pozri ak ťa to baví a chceš sa v tom angažovať určite sa ti oplatí študovať. Ak chceš mať len výšku, tiež sa ti oplatí študovať. Ak k tomu ale nemáš vzťah a hľadáš si výšku, ktorá by ti určila budúce zamestnanie, tak sa to neoplatí.
Poznam niekoho kto to studuje a je to sice hovadina, ale co som videla tie veci, co sa ucia, tak lahke to nevyzera byt...maju tam nieco aj zo psychologie aj z prava zo sociologie
Pravda je sice kruta ale asi takato:
Pokial ti ide o pismenka pred menom (a nic viac) tak je to jednoducha cesta.
Ak chces mat zo skoly aj uplatnenie tak nad tymto neuvazuj.
Ide o to ci ti niekto drzi miesto niekde v praci a treba ti len titul alebo ci zacinas z nicoho.
S touto skolou sa ti bude tazko uplatnovat.
Zvaz ci ti tie roky a namaha stoja za to. Lebo aj na tejto skole budes mat par tazkych predmetov... nic nie je uplne zadarmo
Ak chces uplatnenie tak treba ist na technicke smery.
Ma to len jeden hacik:
Studuj to co ta bavi lebo to je prvy krok k uspechu. Ak sa das na nieco co ta nebavi tak s velkou pravdepodobnostou to nedokoncis.
Cize rozhodnutie je len na tebe
Tak mi prosím vas poraďte nejaký odbor ja uz fakt neviem ,mám pedagogickú ale kebyže tam nezobrali tak neviem.. Preto musím mat este nejaký odbor.. Hotelka by ma tiež bavila, lenže prijímačky sa tam robia aj z cudzieho jazyku, ten mi nejde ://.. A z väčšiny predmetov sa robia prijímačky aj z matiky... Neviete nejaký dobrý odbor kde sa prijímačky robia zo sjl a z bio ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Pokial ti ide o pismenka pred menom (a nic viac) tak je to jednoducha cesta.
Ak chces mat zo skoly aj uplatnenie tak nad tymto neuvazuj.
Ide o to ci ti niekto drzi miesto niekde v praci a treba ti len titul alebo ci zacinas z nicoho.
S touto skolou sa ti bude tazko uplatnovat.
Zvaz ci ti tie roky a namaha stoja za to. Lebo aj na tejto skole budes mat par tazkych predmetov... nic nie je uplne zadarmo
Ak chces uplatnenie tak treba ist na technicke smery.
Ma to len jeden hacik:
Studuj to co ta bavi lebo to je prvy krok k uspechu. Ak sa das na nieco co ta nebavi tak s velkou pravdepodobnostou to nedokoncis.
Cize rozhodnutie je len na tebe