konečne som si našetrila na nový mobil a rozmýšľala som (teda predavačka mi poradila) alcatel one touch idol, vraj je dobrý. máte niekto s týmto mobilom skúsenosti? alebo inak aký mobil by ste mi odporučili tak zhruba okolo 250 e? (pre informáciu, prečo t
@loveistheanswer nejde predsa o značku.. tá predavačka vysvetľovala, že dôvod, prečo je o 100 e lacnejší ako napr. xperia SP je, že nemá značku ako SONY
Tento konkrétne by som nezobrala určite kvôli baterke.
Tiež som tento týždeň vyberala mobil, tiež do 250€ a nakoniec som sa rozhodovala medzi Samsungom Ativ S a LG Optimus L9 II, v podstate to bolo rozhodovanie len medzi Windows phone 8 a Androidom, vyhral opäť Android (ten LG), zatiaľ ešte neprišiel, ale hádam bude ok :happy:
Za tú cenu som nenašla nič lepšie, možno pár Xperii bolo cca rovnakých, ale na tie ma nenahovorí nikto nikdy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
alebo xperia S
Tiež som tento týždeň vyberala mobil, tiež do 250€ a nakoniec som sa rozhodovala medzi Samsungom Ativ S a LG Optimus L9 II, v podstate to bolo rozhodovanie len medzi Windows phone 8 a Androidom, vyhral opäť Android (ten LG), zatiaľ ešte neprišiel, ale hádam bude ok :happy:
Za tú cenu som nenašla nič lepšie, možno pár Xperii bolo cca rovnakých, ale na tie ma nenahovorí nikto nikdy.