ahojte.mam skvelu kamosku asi 5 rokov...pozname sa velmi dobre..a vzdy som ju bral len ako kamosku...no udalosti za poslednu dobu, ma donutili sa trocha zamysliet a uvedomil som si ze som do nej zalubeny...popravde nechapem jak som si to nemohol vsimnut s
@rogin Podla mna si spravil dobre aj ked jej odpoved bola negativna ale aspon vies na com si. Keby si to neurobil tak by si sa mozno cely zivot pytal sam seba co by bolo keby som sa jej to spytal... Teraz vies odpoved a mozes ist dalej.
niečo podobné sa mi stalo nedávno.. síce sa nepoznáme až tak dlho, ale mám kamaráta na ktorom mi strašne záleží a vedela som, že on ma má radšej ako iba kamarátku a minule sa mi s tým priznal, ja som mu povedala, že viac ako kamarátstvo z toho asi nebude, síce ho to sklamalo, ale pochopil to a zatiaľ je momentálne všetko skoro tak ako predtým,, veľmi by ma mrzelo, kebyže o neho prídem ako o kamaráta a som aj rada, že sme si to už vyjasnili..
takže určite si dobre urobil a ak aj jej na tebe záleží, tak sa ťa podľa mňa strániť nebude..
podľa mňa si dobre urobil...načo to v sebe dusiť keby si jej to nepovedal tak by si si to možno celý život vyčítal že čo by bolo keby som jej to povedal..ja som tiež raz povedala svojmu najlepšiemu kamarátovi že som sa doňho zaľúbila (nie tak celkom priamo, ale všetci sme vedeli koľká bije on ma diplomaticky odmietol chvíľu ma to mrzelo a vyčítala som si že som mu to povedala ale zachoval sa ako dospelý a stále sme skvelí kamaráti a už sa k tomu nikdy nevyjadril takže to či budete stále takí dobrí priatelia nezávisí len od teba (či sa teda vieš cez to prekusnúť že ťa berie ako kamaráta) ale aj od nej drž sa
Mne sa pacil jeden kamarat, ktory ma odpinkal a ja som sa pacila jednemu kamaratovi, s ktorym by som vsak viac ako kamaratka byt nemohla. No s obomi dobre vychadzam aj nadalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
takže určite si dobre urobil a ak aj jej na tebe záleží, tak sa ťa podľa mňa strániť nebude..
ale ja som sa mu tiež priznala, on odmietol, ale to myslím, že nášmu vzťahu pomohlo a my sme sa tak upevňovali ďalej. Ja verím, že všetko má svoj čas
Mne sa pacil jeden kamarat, ktory ma odpinkal a ja som sa pacila jednemu kamaratovi, s ktorym by som vsak viac ako kamaratka byt nemohla. No s obomi dobre vychadzam aj nadalej