čaute,viem,toto neni poradňa ale chcem sa spytat ci ste volakedy zazili to iste. Chodim na gymnazium a prve roky ale aj na zakladnej som bola motivovana,snazila som sa.Teraz ma vsak uz asi rok nic nebavi,chodim za školu a prepadám,nebavi ma to...
Stredná ma celkom bavila samozrejme nie učivo, ale tie blbosti čo sme tam stvárali.
Takže ak sa nudíš, skús zábavu nájsť vo svojej triede. Robte volaké kraviny
@laurikaaa tak mi prezrad odkial beries to ciselko lebo nie ze by sme boli vsetci nadrzani zo skoly na mojej strednej, ale vacsina tam chodila rada a vseobecne uznavala tu mslienku, ze vdelanie je fajn vec
Cjvm, mam kladny vztah k vzdelaniu a svojej skole a odboru a chcem tam chodit a ucit sa, ale kazde rano rozmyslam, ci sa radsej neudusit vankusom nez tam ist
Nikoho škola nebaví. A v rovnakej miere je to aj u učitelov ... každý len išiel tak aby proste prešiel alebo aby mal známky také aby ho zobrali na výšku alebo sa proste vedel učiť tak mal good známky alebo proste chcel vedieť jazyky tak sa vkuse učil jazyky ... atď. Na gymnaziu je to ešte tak že sa tam ľudia učia. Ale na obyčajných učnovkách sa učíš len to čo ti treba k tomu čo chceš robiť, a často len v úrovni aby to bolo dostačujúce(teda u každého podľa uváženia). Ale keď prepadáš a chodíš za školu, tak to nedávaj za vinu tomu že "mňa nebaví škola" to môžeš klamať svojich falošných kamošov. Každý tam chodí z povinnosti nie z toho že ho to baví. Všade na svete to tak chodí možno 5%-10% ľudí baví ich práca, ale fakt tak že ich baví a tešia sa že tam robia a že tam ráno cestujú a ostatní tam chodia proste lebo to vedia/vyštudovali/potrebujú peniaze ...
@savvym na bilingvalny gympel rozumiem ze tak to nefunguje vsade, ale islo mi o to ze to nie je pravidlom ze by kazdeho nudilo ucit sa, mam kopu kamaratov este zo zakladnej ktori su teraz na vs a bavi ich to
škola nebaví mnohých... lenže treba myslieť logicky.. budeš radšej chodiť poza školu a maximálne to flákať a opakovať ročník? zabiť celý rok len preto, že sa ti nechce? to je na hlavu.. radšej sa trochu zatni, trochu mákni, aby to bolo aspoň na štvorky a ideš ďalej... bez strednej je dnes ťažko... a keď sa ti nechce chodiť na gympel, tak pochybujem, že sa ti bude chcieť niekde makať za pásom... alebo prestúp na ľahšiu školu, kde sa nemusíš toľko učiť a prejdeš ľahko..
EHm preto nechcem ísť na gympel , na gympel by som mal ale jednoducho sú tam veci ako chémia , fyzika a iné ...... veci ktoré ma už teraz akosi nudia , prestúp kým si tam iba rok.
Ja som si prešla tým samým... nakoniec som skončila na individuálnom študijnom pláne, lebo som nebola schopná dochádzať a stráviť tam 8 hodín denne. NIKOMU HO NEODPORÚČAM, pretože je naozaj ťažké niečo, čo ťa fakt nebaví sa naučiť ešte bez výkladu a zháňanie zošitov je nekonečný príbeh. Každopádne som takto zvládla niekoľko ročníkov, pretože ja som celkovo taká osoba, čo sa naučí radšej 150 strán za 2 dni, ako pol roka pravidelne denno-denne... je to pre mňa menej depresívne, hoc niekto iný by si to možno nevedel predstaviť tak fungovať na strednej...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Takže ak sa nudíš, skús zábavu nájsť vo svojej triede. Robte volaké kraviny