Aký máte vzťah so súrodencami, teda ak nejakých máte. Hádate sa alebo si viac pomáhate? Tancujete na ostrý noža s nimi alebo je to rajom ( ako nebom nie tými mliečnymi výrobkami.) Ak nemáte súrodencov, chceli by ste ich? Napíšte prečo áno, alebo nie.
So surodencami to je vascinou tak- raz dokrvi pohadany, raz najlepsi spojenci ..mam 3, a cim sme starsi, tym viac si uvedomujeme dolezitost tychto vztahov..mne osobne je luto jedinacikov
Mám o tri roky mladšieho brata a je to úplne najúžasnejší človek na svete. Síce už spolu nebývame, ale často si voláme, píšeme, všetko.. A stále, keď prídem domov, presedíme spolu hodiny a len tak sa rozprávame o blbostiach. Vždy to bol človek, ktorému som hovorila o všetkom, je to moje malé zlato som fakt rada, že máme super vzťah..
Potom mám ešte 9-ročného.. a vzťah s ním vyzerá tak, že spolu skladáme puzzle alebo hráme hry (neviem, či sa to dá nazvať vzťahom)
Mám staršieho brata s ktorým sa neda povedat ze sa hádame. Ale proste ked je debil tak je debil. A uz mal sto chuti ma zabit. Lebo on je velký pán. A jak sa z neho smejem tak take nervy ma ze chudak susedia ked to pocuvaju aj cez 3 poschodia.
No a mladsia sestra ktora je taka neutralna. Provokujeme sa ale zeby sme sa zabijali to nie.
Mám staršieho brata a staršiu sestru. Keď sme boli mladší, tak sme sa s bratom samozrejme hádali, bili a tak. Ani v jeho "násť" veku, sme si moc nerozumeli, skôr tie hádky. Ale teraz je to fajn, bavíme sa, chodíme spolu von, chodíme spolu plávať, dávame si darčeky a tak
A so sestrou som vždy mala dobrý vzťah. Proste aj keby som nemala nikoho, žiadnych priateľov, tak je tu ona. Môžem ísť za ňou keď mám problém, keď potrebujem niečo, rozumieme si. Len teraz býva v Čr, tak sa nevídame každý deň. Ale je to proste sestrička, ktorú mám rada najviac na svete
mam o 10r mladsiu sestru. vzdy sme sa kvoli vekovemu rozdielu minali v zivotnych obdobiach a navyse som odisla na vysku takze sme spolu travili malinko casu...ale teraz konecne sa zacina vyvijat medzi nami nieco "sesterske"...musim uznat, ze to, ze sme nemali super vztah bola moja chyba, mala som sa jej viac venovat.
mám o 6 rokov mladšieho brata a máme v pohode vzťah. ako deti sme sa na striedačku hádali a mlátili a potom spolu pekne hrali a tak ... teraz vieme v pohode pokecať, ešte je to puberťák ale je celkom rozumný a keď nie som doma, čo je väčšinou, tak si zvykneme napísať alebo si zahrať online hru nejakú spolu
mám nevlastého brata a vychádzam s ním celkom v pohode, na začiatku to bol taký nútený vzťah ale nakoniec sme si k sebe našli cestu a teraz sme celkom super kamoši
mám 5 mladších sestier, ale už s nimi nebývam, takže s nimi vychádzam popiči ale nie, viac sa na ne teším a už to nie je taká samozrejmosť, ako keď sme boli dzeciská. takže si užívam a vážim každú chvíľku, ktorú spolu môžeme tráviť. Ale keď sme boli mladšie, tak to bolo všetko- v jednej hodine sme sa vedeli masaker pohádať, aj pobiť, potom urazene mlčať a hádzať na seba nechutné pohľady a nakoniec sa uzmieriť a ujebávať sa na nejakej kokotine. keďže nás je tak veľa, často sme v detstve medzi sebou súperili o matkinu pozornosť a celkovo... ale vedeli sme si vždy pomôcť, aj sa zastať jedna druhej. teraz napr. prvé leto budeme každá niekde mimo, sa ani neuvidíme a polovica z nás, plus aj mamka máme narodky v septembri, takže to bude veeeeeeeľkááááá žúúúúúrka. a my teda vieme žúrovať!
Mám súrodencov a je to úžasné ich mať. Vychádzame spolu perfektne, o mesiac ideme spoločne na dovolenku k moru, fakt sú fajn.
Byť jedináčikom je fakt hrozné. Keď jedného dňa budem matkou tak budem chcieť viacero detí práve preto nech to môžu všetko zažiť, nech môžu mať fajn súrodencov ako to mám ja alebo môj muž.
I keď odrodiť a starať sa o viacero detí bude ťažké a časovo náročné
Ja mám maličkých súrodencov a úplne ich zbožňujem, za nič na svete by som ich nevymenila. @Bestia999 Pol života som bola jedináčik, nemá to skoro žiadne výhody. Ja som rada, že mám súrodencov, neviem si to vynachváliť. Byť jedináčikom je nahovno.
@tralalibang Ja mám mladšiu sestru a do pár rokov to bolo fajn, lebo po mne nič nechela. No časy sa menia a i požiadavky. Asi všetky výhody súrodeneckého vzťahu mi ušli. Poznám len tie negatíva....
mám dvoch starších bratov, o 14 a 11 rokov-s tým najstarším úplne super, on už má aj ženu a dve deti a aj s tými vychádzam perfektne, proste máme si čo povedať a je sranda no a s tým druhým to kedysi tiež bolo fajn ale odkedy uplynulých 5 rokov zo mňa spravili to čo spravili, sa to kurví každým dňom..posralo sa to aj tým že som neznášala jeho teraz už bývalú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Potom mám ešte 9-ročného.. a vzťah s ním vyzerá tak, že spolu skladáme puzzle alebo hráme hry (neviem, či sa to dá nazvať vzťahom)
No a mladsia sestra ktora je taka neutralna. Provokujeme sa ale zeby sme sa zabijali to nie.
A so sestrou som vždy mala dobrý vzťah. Proste aj keby som nemala nikoho, žiadnych priateľov, tak je tu ona. Môžem ísť za ňou keď mám problém, keď potrebujem niečo, rozumieme si. Len teraz býva v Čr, tak sa nevídame každý deň. Ale je to proste sestrička, ktorú mám rada najviac na svete
Byť jedináčikom je fakt hrozné. Keď jedného dňa budem matkou tak budem chcieť viacero detí práve preto nech to môžu všetko zažiť, nech môžu mať fajn súrodencov ako to mám ja alebo môj muž.
I keď odrodiť a starať sa o viacero detí bude ťažké a časovo náročné
@Bestia999 Pol života som bola jedináčik, nemá to skoro žiadne výhody. Ja som rada, že mám súrodencov, neviem si to vynachváliť. Byť jedináčikom je nahovno.