Ak si kriminalny zivel najde cloveka-obet. Najde kde ma obet v tele cip a rozkraja ju, alebo jej len odtne sekerou celu ruku. Ziska tak cip. Ak ho vie precitat, vytvori si zlozku a ma novu a pravu identitu a vie o sebe ako o novom cloveku vsetko. Nezname rosekane telo sa najde s cipom nejakeho kriminalnika. Pricom skutocny kriminalnik beha ako nova cista osoba.
Je to zivotny kolobeh, technologie sa vzajomne prekonavaju. Kym zlodej hlada sposob ako ukradnut napr. auto, vyrobca sa napr. snazi naopak najst sposob ako tomu zabranit.
nemal by som s tym absolutne ziadny problem, ono to v buducnosti rozhodne aj bude, ci uz na takejto baze, alebo inej
cochvila bude vsetko v kompoch a tam si tiez, ten kto "velmi chce" o vas najde cokolvek.. jedine ta lokalizacia zatial nie je mozna ( ak mate mobil, tak hej.. kto uz dnes nema mobil ? )
proste zachvilku to tak bude, a budem len rad, ak nebudem musiet nosit pri sebe doklady, ktore sa daju velmi lahko stratit.. taktiez sa velmi zvysi bezpecnost
Nechce sa mi to teraz pozerať celé, ale ani keby to bolo povinné, čo by bolo nehorázne svinstvo, tak nikdy! Je to zvrátené, lebo fakt je to strata súkromia a dá sa to zneužiť a nikdy nemôžeš vedieť čo to presne je za svinstvo v tom. To si radšej nechám všetky tie údaje vytetovať na spodok chodidla alebo čo, ale takto teda nie! V dnešnej chorej dobe plnej konšpiračných teórií. V tomto majú Vesmírní lidé pravdu, aj keď je to šibnutá sekta.
@pernik keď to nahradí občiansky preukaz, platobné karty, vodičák a čo ja viem čo všetko .. čo bude v jednom čipe ... tak si to budeš musieť dať spraviť, či chceš alebo nie .. a to podľa mňa (ak sa dovtedy nezničíme) tak bude ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Uvidíme čo prinesie budúcnosť.
Nechce sa mi dívať to video
a ten ma značkovával pravidelne
ak by som k tomu mal byt donuteny, tak sa beriem do lesov s kalasnikovom a zakladam marihuanovu plantaz
"Cesta do pekla je dláždená dobrými úmyslami"
najrozumnejší koment :p
ja bi som to veru nestel aj tak sa tu vie všetko o všetkom a ešte im to dať podaním ruky
cochvila bude vsetko v kompoch a tam si tiez, ten kto "velmi chce" o vas najde cokolvek.. jedine ta lokalizacia zatial nie je mozna ( ak mate mobil, tak hej.. kto uz dnes nema mobil ? )
proste zachvilku to tak bude, a budem len rad, ak nebudem musiet nosit pri sebe doklady, ktore sa daju velmi lahko stratit.. taktiez sa velmi zvysi bezpecnost