Od včera poobedia mi nechce doručovať správy na jedno číslo... Doteraz to šlo v pohode... Ale od včera doručilo asi len 3 z 30... Netuším kde je problém...
@veroniques to bude správ ... som dúfala, že sa to už po 24 hodinách spamätá... ale nejak nie... a chýba mi to... lebo máme zadarmo sms-ky... ja som na chorej a strašne sa nudím... a správy sa nechcú nijak doručiť... aspoň keby som vedela prečo...
@ainie poznám to... potom to je vtipné ked sa všetky správy naraz odošlú a ten druhý si to všetko odoslané za pár hodín prečíta v jeden moment
Ak ste spolu aj v nejakom inom kontakte tak to je lepšie.. my sme mali iba sms ktoré niekedy nefungovali :/ .. a dosť dlho trvalo, kým som prišla na ten môj systém ako to spojazdniť
@simuliatko neni pretazena siet mne sms posielat ide v pohode
@ainie tak potom neviem,.. lebo toto sa aj mne stavalo a ked som restartovala mobil tak pomohlo, pripadne som poslala dalsiu sms a dorucili sa obe... ale ked to tebe nepomaha tak neviem :/
@neith74 zatiaľ nič... a už som im 2x písala, že ešte nedostali odpoveď z neviem akého oddelenia a že mi dajú vedieť mailovou formou... ale akurát mi píše kamarát že si prečítal 53 správ tak čo od štvrtka nechcelo doručiť teraz naraz doručilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Nedáva mi to síce logiku, ale fungovalo to.
Ak ste spolu aj v nejakom inom kontakte tak to je lepšie.. my sme mali iba sms ktoré niekedy nefungovali :/ .. a dosť dlho trvalo, kým som prišla na ten môj systém ako to spojazdniť
Držím palce aby sa to čím skôr dalo do poriadku
@ainie tak potom neviem,.. lebo toto sa aj mne stavalo a ked som restartovala mobil tak pomohlo, pripadne som poslala dalsiu sms a dorucili sa obe... ale ked to tebe nepomaha tak neviem :/