Mám Samsung galaxy S5839i.. Nič nové som neinštalovala, len som zapla foťák, celý mobil mi sekol, nešiel nijako vypnúť tAK SOM Vybrala baterku. Potom som ho zapla, nabehlo mi Samsung Galaxy S583i, T mobile, a v strede nápis samsung a dookola mi naskakuje
@denafilth Zrejme bude treba preflashovať celý firmware alebo sa pokús dostať do recovery menu a tam dať factory reset.
Tá druhá možnosť :
1. vytiahni z neho bateriu, vlož ju samozrejme naspäť
2. stlač najskôr horné tlačidlo hlasitosti (drž ho stále) k tomu stlač stredné tlačidlo pod displejom a (drž ho stále) a k tomu stlač tlačidlo na vypínanie ... to to celé postupne a otvorí sa ti recovery menu ...
3. vyber wipe data/cache a daj factory reset , yes
@denafilth
Ešte aby som nezabudol ...
Keď sa už dostaneš do toho recovery menu podľa horeuvedeného postupu, nezabudni, že v tom menu sa pohybuješ tlačidlom hlasitosti (hore, dolu) a potvrdzuješ stredným tlačidlom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
Tá druhá možnosť :
1. vytiahni z neho bateriu, vlož ju samozrejme naspäť
2. stlač najskôr horné tlačidlo hlasitosti (drž ho stále) k tomu stlač stredné tlačidlo pod displejom a (drž ho stále) a k tomu stlač tlačidlo na vypínanie ... to to celé postupne a otvorí sa ti recovery menu ...
3. vyber wipe data/cache a daj factory reset , yes
Ešte aby som nezabudol ...
Keď sa už dostaneš do toho recovery menu podľa horeuvedeného postupu, nezabudni, že v tom menu sa pohybuješ tlačidlom hlasitosti (hore, dolu) a potvrdzuješ stredným tlačidlom