Poraďte mi prosím akým spôsobom sa vám dobre učí? tak,aby ste sa to naučili čo najlepšie,ale aj najrýchlejšie zároveň mám sa učiť na zajtra na písomku a vôbec sa mi nechce ale potrebujem dobrú známku :/
Tak sa uč a nediskutuj na fóre. Najlepší spôsob je si proste na to sadnúť a začať sa to učiť.
Najprv saz ameriaš na štruktúru učiva- teda, o čom to vlastne je, potom saz ameriaš na modstatné veci v jednotlivých bodoch, následne sa naučíš deatajly, podľa toho, akú známku potrebuješ. Je to na tri prechádzania, ak to chceš vedieť detajlne. Alem usíš sa to učiť podľa toho, čo je podstatné... a hlavne nepísať si len o učení na fórach.
Ja mam tiez take chvilky ze sa neviem ucit. A vtedy proste az do vecera robim ine veci a vecer a skoro rano sa ucim. Alebo sa prekonam naucim a vecer spim.
buď idem za svojím cieľom, alebo seriem na to a rodičov budem vyciciavať do smrti a budem závidieť čo všetko majú kamarátky a že sú Dr. Ing. MUDr. PhDr. a magistry
proste porozmyslaj a zamysli sa, co sa stane ak sa nenaucis..ak zistis, ze pre teba nic podstatne tak sa proste k tomu aj tak nedonutis a chod robit nieco ine
ja sa ucim bud az ked mi hori pod zadkom alebo ma to bavi takze..
ani mi nehovor... ale ako motiváciu som si povedala že z toho predmetu dostanem Ačko (jedná sa o Ačkový odbor- základný odbor predmetu) čo budem vlastne premiérovať...už o dva týždne... a motiváícia číslo 2: ak dostanerm to Ačko, tak pôjdem pekne na obed do Vegalite! všetko podľa chutí! a bude to v štvrtok lebo vtedy majú špeci špeci pivá!
a pomysli si na ten super pocit keď zaspávaš a rekapituluješ si deňa cítiš koľko veľa si toho zvládla/čo vela si sa naučila a ako rástieš a ako veeľmi si super!
napr. mne tento pocit zo šverajška vcelku vydržal, spala som asi dve a pol hodiny, zobudila som sa s úplne super náladou (a to ja mávam hnusné rána) hneď o osmej tréning, potom škola a tak a úplne super fungujem
Musíš sa premôcť, inak to nepôjde... bohužiaľ. Veď si zober, že ti to učenie zaberie LEN hodinku možno (neviem koľko sa toho máš naučiť) .. nie je to celý deň
@bellatrix799 nakoniec som to zvládla a dostala som z písomky jednotku dokonca s hviezdičkou a k tomu ešte aj pochvalu za super písomku...takže oplatilo sa
Mne sa dobre učí tak, že si spravím čaj a vypnem všetko čo ma môže rozptyľovať a idem na to , prechádzam sa, hovorím si to nahlas v izbe, ... ale to už nie teraz, kedysi na strednej a bolo to fajn, ale mne sa chcelo učiť ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Najprv saz ameriaš na štruktúru učiva- teda, o čom to vlastne je, potom saz ameriaš na modstatné veci v jednotlivých bodoch, následne sa naučíš deatajly, podľa toho, akú známku potrebuješ. Je to na tri prechádzania, ak to chceš vedieť detajlne. Alem usíš sa to učiť podľa toho, čo je podstatné... a hlavne nepísať si len o učení na fórach.
buď idem za svojím cieľom, alebo seriem na to a rodičov budem vyciciavať do smrti a budem závidieť čo všetko majú kamarátky a že sú Dr. Ing. MUDr. PhDr. a magistry
ja sa ucim bud az ked mi hori pod zadkom alebo ma to bavi takze..
a pomysli si na ten super pocit keď zaspávaš a rekapituluješ si deňa cítiš koľko veľa si toho zvládla/čo vela si sa naučila a ako rástieš a ako veeľmi si super!
napr. mne tento pocit zo šverajška vcelku vydržal, spala som asi dve a pol hodiny, zobudila som sa s úplne super náladou (a to ja mávam hnusné rána) hneď o osmej tréning, potom škola a tak a úplne super fungujem