Je obdobie skuskoveho a na kazdeho stres posobi nejako inak. Ja som z tych ktory do seba nedokazu nic dostat. Dva tyzdne som uz poriadne nejedla a citim ako som uz fakt zoslabla. Ledva do seba dostanem hoci aj tekutiny. Ti ktori ste podobni stresaci...
...ako ja, ako riesite taketo situacie? Pripadne ak poznate jedlo ktore sa nemusi prezuvat(prezuvanie ma velmi odradza, preto len pijem a som na jogurtoch) s milion kaloriami ktore by mi aspon dodalo energiu. Nechcem so sebou na skuskach niekde slahnut na chodniku D
@nikichan kup si gainer seriozne .. mas tam dost cukrov, bielkovin .. ja som tak tiez fungoval ked som nemal moc chut do jedla .. das si do sejkra, vezmes so sebou a kdekoľvek dolejes vodu, zamiesas a mas
nikdy som to neskúšal, ale skús si vygoogli "mana" je to niečo na štýl @2 akurát by to malo byť zdravšie a plnohodnejšie nahradiť stravu, viem že kamaš mi hovoril, že jeho brat na tom dlhšiu dobu fungoval namiesto normálnej stravy, aj keď by to mal byť iba doplnok
@danieldevil je vela super potravin a emergency jedal a pod. .. ale vzhľadom na cena/vykon a dostupnost je gainer asi najjednoduchšia volba .. inak v nom nic nezdrave nie je .. ci kupis nejaky superfood vo forme suchej tyčinky alebo toto zmiesas s vodou, je to to iste .. zakladom su sacharidy a bielkoviny pre rýchle dodanie energie .. vhodne je to doplnit ovocim a zeleninou inak
@diehard ja sa do týchto vecí až toľko nevyznám, takže je to možné, len čo mi kamoši čo cvičia a trošku sa vyznajú hovorili, že Gainer volali predražený cukor
ja napriklad neviem ranajkovat normalne. je mi z toho tazko a zle, nemam chut na to...a ked si spravim smoothie, ze banan (resp. dalsie ine lubovolne ovocie)+ chia+ sojove/ine mlieko a trocha čoko proteinu, tak ma to celkom dost zasyti a nie je mi zle
Keď som statnicovala tiež som nemohla nič jesť a jediné čo mi nevadilo boli jedla takmer bez chuti. Mohla som jesť len biele tofu, surovú mrkvu a ryžové chlebíky. Ale to asi nie je dobrá rada
mňa pred štátnicami držala na žive kofola, 7káv a 7 zeleno-matcha-čiernych-maté čajov denne, elektronická ciga,čokoláda,ale rána som mala zdravé- zelený jačmeň,med a ešte dáke superfoods ach staré časy, neber si príklad samozrejme proťák s niečím ako píše @9 môže fungovať dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Dakujem za tip, urcite vyskusam !