Ahojte. Chcem sa spýtať. Na ntb sa nechcú spustiť žiadne programy. Vždy vyhodí tabuľku že tam dačo chýba nech to je akýkoľvek program či už Nero, Skype alebo čokoľvek. Obnovenie systému nepomohlo. Neviete niekto poradiť ?
The program can´t start because WS2_32.dll is missing from your computer. Try reinstalling the rogram to fix this problem . A naskočilo to samo od seba nič sa nevymazovalo
@6 Chcem poradiť, viete vôbec čo to slovo znamená? Ja viem, čo tam píšu, lenže ak to stiahnem v mojom ntb či sa mi tam dačo nepokazí napríklad, či to vôbec je na stiahnutie zadarmo a tak ďalej.
@7 a ty tu cakas aku pomoc? co myslis ze tu je microsoft podpora .dll kniznic? kazdy ti tu poradi iba to co vygooglujes aj sama.... trosku naivne predstavy o pomoci, nikto tu nieje chodiaci google v mozgu, ze ti z rukava vytrasie detailny navod pre tvoj specificky problem... googluj, ked sa mi bude chciet ti poradit, budem musiet googlovat tiez a iba ti aj tak kazdy skopiruje navod z netu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
hned prvy link v googli a je tam 13 moznosti ako tvoj problem fixnut, o 100€ ze si neskusila vsetky
Aké obnovenie si robila ? Obnovenie bodu obnovy, celkové obnovenie systému ? Predpokladám, že to prvé, že?