Už dlhšie si chcem kúpiť kabát.... jeden sa mi páčil, vcelku aj sedel, ale ja blbá som si nebola na 100% istá, ale keď som sa asi cca po 15-tich minútach vrátila, už nemali moje číslo.... to sa mi "podarilo" ešte pred pár týždňami.. a teraz??? keď
konečne narazím na pekný, tak sú len veľké, alebo ešte aj 34 mi vzadu odstáva kadejako- akoby som ho niekomu ukradla... alebo keď je fakt geniálny tak musí stáť okolo 200€... Je toto normálne????
riešiš blbosti, je to len oblečenie. Tolko rozneho oblecenia je po obchodoch, pokial si nevie clovek naozaj vybrať a nemá rozpoceť do 10E na jednu vec a chce nieco pekné, tak potom asi by sa mal zamyslieť nad sebou, teda aspon myslim (materializmus, povrchnosť atd velmi skarede vlastnosti v tejto dobe)
S kabátom je to tak, ani ja nemám žiadny poriadny, lebo buď je mi širší v ramenách, alebo zase užší na zadku. Proste človek ak nemá fakt postavu, na ktorú šijú tie lacné šmejdy, tak má smolu. Ale kabáty za tých 200 € mi zadnú vždy ako riť na šerbel. Náhoda? Nie. Všetko drahé je mi vždy dobré....
@mefistofel neviem podla mna jej ide hlavne o funkcnost, vsak v zime nemoze chodit bez kabatu a myslim ze dobry kabat kupit je ozaj umenie nastastie mne sa to podarilo pred rokom som si kupila v CaA
@dumbledore veď toto.. ja spredu môžem mať vec aj obtiahnutu, ale zozadu sa mi aj tak stáva, že odstáva strašne, alebo na mne visí... a to vážne nevyzerá pekne... @Lenkaska1 som rada, že ma niekto chápe... fakt by sa mi ten kabát hodil- veď to asi len kvôli mne sa vonku oteplilo lebo stále chodím v bunde a asi aj budem musieť... tento rok sa mi to asi už nepodarí- ale hádam budúci to už výjde...... @Mefistofel tak toto si ma odrovnal, vážne... lebo ak sa má človek zamyslieť nad sebou len pre to, že mu veľkostne a strihovo určitý kus oblečenia nesedí, a myslieť si o ňom preto že je materialista tak to kukám, aké máš myšlienkové pochody... odsúdiť človeka len preto, že si chce obliecť niečo teplejšie a aby to nebola hrubšia športová bunda, alebo no proste bunda..
@cute ak som ta s tým urazil tak prepáč ale aj ako napisala v @3
ale vazne pokial nie si obmedzena na veci co su v zlave do takych 15€ tak absolutne nie je problem náš cokolvek v obchode. Vsak ked prides kdekolvek do mesta/nakupneho centra, vsade obchod kam oko dohliadne. Tak potom bude chyba aj v niecom inom a nie len to ze nesedí (neviem z kade si ak si z ba tak 2€stoji autobs do nr, 5€do bb alebo opačne keby ideš tak sprav si výlet alebo aj iné mestá neviem z kade si takze nie je problem ak si mysliš ze v tvojom okoli nič nemaju)
Ale zas ked ides do 2-3obchodoch a povieš si ze nikde nic nemaju zas to je nieco iné, to chapem, ani mna nebavi chodit do obchodov.
@cute no inak ma napadlo ako pise v @6 este v sekacoch by mohli mat kabaty.. a pripadne vo vypredajoch v januari by sa nieco naslo.. ale pravda ze v tych normalnych obchodoch je to take popreberane už dost :/
@mefistofel vieš, ja veľmi rada nakupujem a nerobí mi problém chodiť po obchode aj pol dňa keď niečo potrebujem zohnať, alebo niekomu niečo pomôcť vybrať nakúpiť takže v tom problém nieje... žilina má dosť obchodov, ale áno som aj náročná priznávam - vec ma musí osloviť, dobre vyzerať aj na mne, sedieť a hlavne spĺňať účel... ale kašľať na to, našťastie taká zima nieje a aktuálne som aj tak prevažne len doma
ale vieš ako to je, aj ked je to presne ten isty obchod ale v inom meste tak nemaju tam to isté v predajni. Teda mozno aj mali....(vypredaju sa niektore veci a tak) No vidíš, tak si sprav niekedy vylet do BA to mas bez problemov alebo pripade aj do Nitry (tu je pomali viac obchodov ako ludi) a najdes si aj keby si akokolvek vyberavá.
Inak existuje aj krajčir/ka a ten/tá ti spravi presne na mieru akékolvek oblecie
práveže zima ešte len začala, toto bude urcite este aspon mesiac aj dva takéto pocasie, už začinaju minusové teploty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Spolužiačka má asymetriu ako sviňa, nosí 34 veľkosť a má 6tky kozy a nemá si problém kúpiť čokoľvek, aj kabát.
@Lenkaska1 som rada, že ma niekto chápe... fakt by sa mi ten kabát hodil- veď to asi len kvôli mne sa vonku oteplilo lebo stále chodím v bunde a asi aj budem musieť... tento rok sa mi to asi už nepodarí- ale hádam budúci to už výjde......
@Mefistofel tak toto si ma odrovnal, vážne... lebo ak sa má človek zamyslieť nad sebou len pre to, že mu veľkostne a strihovo určitý kus oblečenia nesedí, a myslieť si o ňom preto že je materialista tak to kukám, aké máš myšlienkové pochody... odsúdiť človeka len preto, že si chce obliecť niečo teplejšie a aby to nebola hrubšia športová bunda, alebo no proste bunda..
ale vazne pokial nie si obmedzena na veci co su v zlave do takych 15€ tak absolutne nie je problem náš cokolvek v obchode. Vsak ked prides kdekolvek do mesta/nakupneho centra, vsade obchod kam oko dohliadne. Tak potom bude chyba aj v niecom inom a nie len to ze nesedí (neviem z kade si ak si z ba tak 2€stoji autobs do nr, 5€do bb alebo opačne keby ideš tak sprav si výlet alebo aj iné mestá neviem z kade si takze nie je problem ak si mysliš ze v tvojom okoli nič nemaju)
Ale zas ked ides do 2-3obchodoch a povieš si ze nikde nic nemaju zas to je nieco iné, to chapem, ani mna nebavi chodit do obchodov.
Inak existuje aj krajčir/ka a ten/tá ti spravi presne na mieru akékolvek oblecie
práveže zima ešte len začala, toto bude urcite este aspon mesiac aj dva takéto pocasie, už začinaju minusové teploty.