menej výdatnejšie ako cez týždeň, lebo
1. v nedeľu sa mi nič nechce
2. v nedeľu vstávam oveľa neskôr a netreba mi toľko energie
a občas už rovno obedujem
v nedeľu ak som doma tak raňajkujeme celá rodina.. výdatné raňajky...od džemov, medu , sladkého pečiva ,cez šunky, salámy, zeleninu, vajíčka na tvrdo, syry , čaj , kakao, džúsy .. taký náš pekný nedeľný rituál ..a popri tom nekonečné debaty idylka
@mia246 coo? toto kebyze povieš u nás doma čo robíte tak všetci si to idú vygooglit čo to znamena ...
minulé sme sedeli na obed všetci spolu a bolo to trápne sedíme spolu len na vianoce, aj to nemám chuť tam ísť a keď dojem, padam do izby
raz prídem na nedeľňajšie hody k vám
najradšej mám na raňajky nejaké rozmixované ovocie s vločkami. alebo jogurty, ovocné šťavy. mozarellu s paradajkami a bazalkou. a kávu, samozrejme, ale nie ako raňajky, ale ako kávu.
@@ purble a pred omšou sa ani nemá jesť, teda keď ideš na prímanie @ mia246,
aj ty si moja krvná skupina a bacha na @ tomiasa lebo on bude schopný a vyžerie vás
však opica?
praženička skoro s mobilom
@tomias tak my máme blízky vzťah v rodine všetci ...takže to nie je trápne ani nič podobné ..je to super pokecať o škole, práci , voľnom čase..kamarátoch , rodine ..známych ..telke ..čomkoľvek
ako vieš že niekto nerobil? a raňajky som nestíhal, až na desiatu som mal chleba s mexickou nátierkou alfabio
inak najradšej mám na raňajky ovsenú kašu s makom, orechmi a nejakým rastlinným mliekom alebo klobásu wheaty s horčicou alebo nejakú čerstvú šťavu ovocnú
@mia246 ,
kým sme boli rodina aj my sme sa takto stravovali vždy keď boli naši doma @tomias a budeš mať početnú rodinu ako tí cigáni tam u vás
už ťa vidím ako vrieskaš na deti
kto mi zožral moje vajce?!
@tomias to ma chceš nechať v tej diere?
nestraš lebo nikam nepôjdem
však som ti povedala, že mne by sa tam páčilo, tých cigánov by som otrávila niečim pokazeným a išli by všetci do nemocnice a ja by som si užívala tú prírodu tam @waagbistritz69 ,
tak pizzza je pre teba kokotina? a ešte s kukuricou? to máš ťažký hriech, aby si vedel a za to mi musíš dať dve banány, jedno jablko a dve hrušky
my cez víkendy zväčša raňajkujeme aj obedujeme spolu a dosť mi to teraz chýba
a čo ja viem,dáme na stôl všetko čo v chladničke také raňajkové je,alebo sa robia hromadné raňajky v podobe topiniek,vajíčkového chleba,praženice a podobne. Že by boli nejaké brutálne prežieracke typu anglických raňajok,to nie
keď som na intráku tak si robím z toho čo nájdem v chladničke
@makiri , prosím prosím zober ma ku sebe na nedeľňajšie lievance @tomias , ty opička na gumičke...tak to teda nie, ja idem do prahy a teba nechám v spišskej v zoologickej pri tej ťave @shiki ,
to je ono
@biancadetolle veď práve a pritom raňajky sú dôležité, aby človeka takpovediac "nakopli" a dodali mu energiu kedysi som ani neraňajkoval, ani nedesiatoval až obedova a jedol som aj neskoro večer a k tomu minimum pohybu vyzeral som ako... ehm ale to už je roky minulosťou
Môj najobľúbenejší čas v dni sú raňajky a čas spánku. Asi toľko.
A je všetko, snažím sa nejaké to pečivo celozrnné, maslo, kuracia/morčacie šunka, káva alebo čas..občas kakao..
Keď mám chleba plné zuby,tak len zeleninu.
Časom som aj jogurty a podobné veci jedla, teda aspoň sa snažila to jesť, no radšej si k jedlu zajem otruby a mam pokoj.
@biancadetolle v pohode to bolo ešte v časoch, keď som chodil na strednú, čiže tak pred 5 rokmi ale to už je minulosť, dôležité je, že som si to uvedomil, že to nie je dobré, upravil som jedálniček a začal som sa aktívne hýbať, robiť športy a mám z toho radosť a dobrý pocit
ak mám voľno, tak si dáme s mužom poriadny anglický brunch, nechutné klobásy, fazulu z konzervy, toasty, praženicu a nejaké iné debiliny, ak idem do roboty, tak ovsenú kašu.
Ja mám špeciálne raňajky raz za čas, keď s niekým vybehnem von a to už je skôr brunch. Najradšej chodím do Jacka na egg florentines (vajco na slanom muffine so špenátom a béarnaise omáčkou a grillovanou paradajkou) @transplantovana už sme dlho neboli! Treba ísť!
@alchemille v carluccio's majú také parádne, síce o polovicu drahšie, ale minule som si to dala a skoro som sa zadrhla!
poďme ináč, budúcu nedelu mám volno
@transplantovana ako túto teraz čo bude či až tu ďalšiu? Lebo túto mám síce volno, ale písala som Tini, že sa chcem k nej v sobotu nasáčkovať aj s flašou vodky. Ta uvidim, že čo a jak.
my zajkovia máme najradšej mrkvičku s ďateľinkou a potom na obed, popapáme susedové kalerábiky a na večeru nejaký ten suchý chlebíka s vodičkou.... :-S :-S :-S
ja mam zvyk kazdu nedelu pred skejtovackou s najlepsim kamosom ist do jednej zaprdenej restiky kde su ranajky za 3 dolare a nekonečna kava, ta si dame palacinky, potom vajca s toustami a šunkou a zemiakmi. a potom sa ideme gulat do skejtparku
každý deň si dávam výdatné a bohaté
aj keď mám ísť do školy na nultú, praženica so zeleninou je minimum... cez víkend zvyknem ráno piecť muffiny alebo lievance z ovsených vločiek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
1. v nedeľu sa mi nič nechce
2. v nedeľu vstávam oveľa neskôr a netreba mi toľko energie
a občas už rovno obedujem
a keď nie, tak sa aj tak musím ponáhľať, lebo nestíham do kostola
pravda, ale ja s trašne ľúbim v nedeľu si dať hlavne pečenú slaninku s...
@ohavnost ,
a nikdy nemáš chuť na niečo fajnové?
ako ti dobre...aspoň si tie raňajky ušetríš
@ @ eutanazia
nemáš slaninu rada?
minulé sme sedeli na obed všetci spolu a bolo to trápne sedíme spolu len na vianoce, aj to nemám chuť tam ísť a keď dojem, padam do izby
raz prídem na nedeľňajšie hody k vám
zo spánku sa nenaješ@obliviate ty si moja krvná skupina
@ mia246,
aj ty si moja krvná skupina a bacha na @ tomiasa lebo on bude schopný a vyžerie vás
však opica?
praženička skoro s mobilom
a hej, prazenica s mobilom najlepšia a nevyzerem ich polabcime sebe
inak najradšej mám na raňajky ovsenú kašu s makom, orechmi a nejakým rastlinným mliekom alebo klobásu wheaty s horčicou alebo nejakú čerstvú šťavu ovocnú
kým sme boli rodina aj my sme sa takto stravovali vždy keď boli naši doma
@tomias a budeš mať početnú rodinu ako tí cigáni tam u vás
už ťa vidím ako vrieskaš na deti
kto mi zožral moje vajce?!
@sompovedal a to ti stačí?
@18miki18 ,
tak tie raňajky sa majú k svetu
ale ty pric , ťa tu nechám
nestraš lebo nikam nepôjdem
však som ti povedala, že mne by sa tam páčilo, tých cigánov by som otrávila niečim pokazeným a išli by všetci do nemocnice a ja by som si užívala tú prírodu tam
@waagbistritz69 ,
tak pizzza je pre teba kokotina? a ešte s kukuricou? to máš ťažký hriech, aby si vedel a za to mi musíš dať dve banány, jedno jablko a dve hrušky
a čo ja viem,dáme na stôl všetko čo v chladničke také raňajkové je,alebo sa robia hromadné raňajky v podobe topiniek,vajíčkového chleba,praženice a podobne. Že by boli nejaké brutálne prežieracke typu anglických raňajok,to nie
keď som na intráku tak si robím z toho čo nájdem v chladničke
mňa tiež fascinuje, ako mimo človek musí byť, aby dokázal napísať nick hrubým písmom, alebo použiť xy zavináčov o__O
včšinou tam nič neni, lebo sa mi nechce ísť nakúpiť..
tak len kafe
@tomias , ty opička na gumičke...tak to teda nie, ja idem do prahy a teba nechám v spišskej v zoologickej pri tej ťave
@shiki ,
to je ono
@hellium ,
to máš dobre, keď dokonca ocino robí raňajky
lol... ale keď druhou píše, telefón má asi na hlasitý odposluch. cítim istú ľútosť k jej susedom resp. spolubývajúcim
@tomias , ty opica hnusná jasné, vy tam máte jelene čo robia méé
A je všetko, snažím sa nejaké to pečivo celozrnné, maslo, kuracia/morčacie šunka, káva alebo čas..občas kakao..
Keď mám chleba plné zuby,tak len zeleninu.
Časom som aj jogurty a podobné veci jedla, teda aspoň sa snažila to jesť, no radšej si k jedlu zajem otruby a mam pokoj.
to sa nehanbíš samé nezdravé veci jesť? mňam
poďme ináč, budúcu nedelu mám volno
to je naozaj špeciálne, to som ešte nejedla, ale musí to byť mňam
@ @ transplantovana
tak nahovor svoju polovičku a choďte
Určite sa do dá ľahko spraviť doma, tak si to vygúgli, vytiahni panvičky a čaruj
jeej filip no hurá, už som ťa dávno nevidela amore míjo
tresku si nechaj, ale párky a praženica sú dobré
heh, ty moja pipuľka, už som znova späť :-S :-S :-S :-S :-S :-S
veď som ťa postrádala
ppodľa toho žiješ v amerike
babo, môžem ti len závidieť, aj tie raňajky aj toho kamaráta
aj keď mám ísť do školy na nultú, praženica so zeleninou je minimum... cez víkend zvyknem ráno piecť muffiny alebo lievance z ovsených vločiek