Spackala som to. A profesor je tvrdohlavý, neústupčivý kretén.
Jednoducho mi dal z jedného predmetu nedostatočný, a tým ukončil všetky moje nádeje, že toto leto bude to pravé orechové. Vzhľadom k minimum času, som si vybrala radšej opravné skúšky v
Ja som sa jedny prázdniny celé učil, lebo som prestupoval na inú školu a mal som robiť z dvoch alebo troch predmetov rozdielové skúšky t. j. som musel za prázdniny prebrať všetko to, čo oni prebrali za školský rok. A z krásy mi neubudlo a prežil som to : )
Ak si to pokazila tak jednoducho nebudeš myslieť na zábavu, kupaliská a party či čo to ale budeš sa učiť a aspoň sa budeš neskôr užiť ... garantujem ti- neubudne z teba
lol 2x som takto neprospel,a totalne ma to nezaujimalo,sa netreba posrať z toho. ani sa nepamatam už ako čo bolo...nejak par dni som si spomenul že vlastne ma tie reparaty,tak som tam vtedy išiel profka mi povedala nech sa to viackrat nestane a išiel som domov.
tiez si myslim ze by si si mala povedat kolko casu pred skuskou si das na ucenie a do vtedy sa poriadne vyblaznit zmaknes to ....daj si pripomienku aby sii na to nemusela mysliet
no co ja robim rok naviac a co spravia nic zmierili sa, mna viac stve ze mi neveri vlastna mama ze to spravim. a ja viem ze to spravim..este 6.7. budem mat skusku poslednu a potpom do januara veget
Tiež som si myslela, že na to aby človek robil reparát musí byť tupý jak tágo, ale stal osa to aj mojmu chalanovi a jeho intelekt poznam dost na to, aby so mvedela, ze sa to moze stat aj nie najhlupejsiemu cloveku.
Dost nam to v pdostate pokazilo plany na leto ale myslim ,ze ked si tak ak oty aj on vyclenis par dni an ucenie, da sa to sklbit, len druha vec su rodicia
budeš pánom svojho času, takže fakt nie je problém napríklad sa viac učiť vtedy, ked bude pršať a ak bude pekne, tak si raz za čas jeden deň od učenia oddýchnuť, prípadne byť cez deň preč a niečo sa naučiť skoro ráno alebo večer.
hlavne sa neľutuj a nerob z toho tragédiu, ako som už napísala,je len na tebe kedy sa budeš učiť a môžeš si popri tom aj trochu užiť leto.
nemala si robit party a nvm co pred pisomkami a mohla si to robit teraz inac zeby niekoho nehali prepadnut na gymnaziu som este skutocne nezazila.. a myslela som si ,ze to je nemozne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@sugy1 je, a dosť veľkým na budúci rok, som už troška pozmenila priority, a celkom dosť rapídne ..
@vsetkynikyobsadenedoboha toto vysvetli otcovi prosím ťa ^^
no co ja robim rok naviac a co spravia nic zmierili sa, mna viac stve ze mi neveri vlastna mama ze to spravim. a ja viem ze to spravim..este 6.7. budem mat skusku poslednu a potpom do januara veget
Dost nam to v pdostate pokazilo plany na leto ale myslim ,ze ked si tak ak oty aj on vyclenis par dni an ucenie, da sa to sklbit, len druha vec su rodicia
hlavne sa neľutuj a nerob z toho tragédiu, ako som už napísala,je len na tebe kedy sa budeš učiť a môžeš si popri tom aj trochu užiť leto.