Od včera mi nefunguje jack na slúchadlá, prv som si myslela že používam zlé tak som ich vymenila za tie čo som mala pribalené pri kúpe, ale nefunguje to.
Mám dať telefón do opravy alebo mám len počkať????
Nejaký tip čo by som s tým mala robiť?
skús všetky slúchadlá v okolí. Zistíš ktoré idú, ktoré nie, prípadne poprepájať káble jedno z druhým ak sú odpojitelné. Zistíš čo asi nefunguje. Skús ho akože vyčistiť ak tam niečo náhodou je, a hlavne tam ničím nešpáraj ... lebo potom už nepôjde...
@Kzle
V prvom rade pozrite, či v kontektore nie je fyzická prekážka (špina a pod.).
Ak nie je, často ide o softwarový problém, a to ten, že telefón nerozpozná pripojenie slúchadiel.
Sú sve možnosti:
1. Nainštalujte si aplikáciu SoundAbout, v nastaveniach nájdite Media Output a nastavte na Headset Only.
2. Použite aplikáciu Toggleheadset2, pri ktorej si zapínate a vypínate slúchadlá vy manuálne, nie telefón.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
v druhom rade, ano, jasne, daj ho do opravy, alebo myslis ze ked ho nechas par dni odpocinut tak sa mu jack zazracne zahoji? lebo ja si to nemyslim =D
V prvom rade pozrite, či v kontektore nie je fyzická prekážka (špina a pod.).
Ak nie je, často ide o softwarový problém, a to ten, že telefón nerozpozná pripojenie slúchadiel.
Sú sve možnosti:
1. Nainštalujte si aplikáciu SoundAbout, v nastaveniach nájdite Media Output a nastavte na Headset Only.
2. Použite aplikáciu Toggleheadset2, pri ktorej si zapínate a vypínate slúchadlá vy manuálne, nie telefón.