Nefungujú mi niektoré stránky (facebook, pokec, gmail, twitter,..)
Od decembra 2010 sa mi vždy dva až šesť krát týždenne stáva, že mi nefungujú niektoré web stránky, jednoducho mi to vypíše "Aplikace Internet Explorer nemůže zobrazit tuto webovou stránku.", poradte mi, čo mám urobiť, btw, Internet nám sprostredkuváva Spi
okamžite prestaň používať Internet Explorer .... mi to pripadá jak keby som bol v 19. storočí .... Google Chrome alebo Mozilla .... Opera tiež nieje zlá ( mám ju v PC ale používam Mozillu )
"Aplikace Internet Explorer nemůže zobrazit tuto webovou stránku." dalej ani netreba citat, vieme v com je problem chrome alebo mozzilu si stiahni, okamzite!
@mirek123 nezablokoval, mamina má na tomto počítači poštu a ani tá nejde oni niekedy idú niekedy nie, nechápem to, zrazu len zničoho nič, aktualizujem fb a už mi to vyhodí "aplikace internet exp...."
skus pozriet hore pomocnik, co je internet explorer, tam je to napisane. sice neviem, ci to moze stym nieco mat, ale aspon sa dozvieme. a birdz ti ide normalne? ja tam mam aj rozhadzane webky a nejdu spravy
@loollindussiq a nemôže byť chyba v samotnom poskytovateľovi internetu ? Myslím, že máš niečo zle iste nastavené, ale to je na prd takto vysvetliť. Najlepšie je preinštalovať celý systém a máš (možno) po probléme.
Každopádne, stiahni si iný prehliadač a pred otcom používaj akože IE. Ikeď mi to príde totálne pritiahnuté za vlasy.. Pretože tie prehliadače sú ZADARMO...
prečo všetci tvrdíte že IE je zlý? a inač aj mne sa to stáva v poslednej dome často a ja používam google chrome ,mozillu som si zatial nestiahla . Mám nový pc a v nom mám najnovší IE no myslím že je v poriadku aj ked chrome sa mi viac páči hlavne kôli tomu že si možem meniť pozadie
surne potrebujem pomoct ... asi tak pred troma dnami som stiahla do pc omylom virus ... trojskeho kona ... virusu som sa zbavila ... na novo mam nainstalovany antivirusovy program ... a probem je ze mi ide cely net ... vsetko okrem fb ... najprv mi tam napisalo ze je docasne nedostupny a takto som to mala asi dva dni ... na dalsi den mi facebook isiel skoro cely den ale vecer mi uz neslo ani len stranku nacitat ... skusala som asi skoro vsetko co som nasla na nete ze mam skusit a nic nepomaha ... prosim ... velmi prosim pomozte mi nijako ... co mam robit? vopred dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@cocca-colla to som skúšala, nepomohlo, to nie je tým
@patofbc keby to záležalo odo mňa tak používam chrome, ale napriek tomu, že toto je môj nb, otec mi zakázal stiahnuť iný prehliadač
@noobster môj bude len kým nestiahnem chrome, potom mi ho zoberie :/
@similda
Každopádne, stiahni si iný prehliadač a pred otcom používaj akože IE. Ikeď mi to príde totálne pritiahnuté za vlasy.. Pretože tie prehliadače sú ZADARMO...
@upirka113 ako vidíš, nájdu sa aj taký, viem že je šmejd, ešte 357908765,9765 mi to zopakujte