Ahojte zamiloval som sa do spolužiačky, žial som si uvedomil ako mi chyba až ked na leto šla do usa :/ vždy sa ku mne sprava milo ( ale to ku všetkym preto neviem na čom som ). Ake dávaju baby naznaky chalanovi ked sa mu páči? Díky za rady
je mi to luto, musi to byt pre teba tazke, ale hlavu hore! pre jednu lasku slnko nesvieti ...p sa tyka signalov opisem seba a dievcata okolo: ked ide okolo bud na nej vidis ze je nervozna, alebo sa naopak usmieva, pristihnes ju ako sa nateba diva, prip. je s kamaratkami a pokukuju po tebe
@_idontf_withyou vdaka za rady ale žial nie som si vedomý že by ma nejak extra sledovala, ale zase mi vybavila prácu... Minule chcela ist so mnou a so spoluziakom do kina ale jemu do toho vždy niečo prišlo a nezdalo sa mi že by chcela ist so mnou sama žial ja som typ že ked milujem tak vrucne dlho a celým srdcom... bol som 7 rokov zamilovany do byvalej spoluziacky zo strednej a nikdy som jej to nepovedal, nakoniec ma to prešlo a povedal som si že už nikdy sa nechcem zamilovat. Darilo sa mi vyhybat sa tomu takmer 2 roky ale tento semester sme spolu travili celkom dost času a preto som si uvedomil ako mi chýba až ked odletela na brigádu. Neviem ako to bez nej vydrzim cele 3 mesiace ešte + sa navyše o nu dost bojím lebo vieme aka je kriminalita v usa... a to nevravim že za posledne dva tyzdne sa mi nedarí tak 2-3 hodiny zaspat lebo na nu musim stale mysliet. fakt neviem, celkom si na jednej strane rozumieme ale na druhej nemam pocit že by chcela niečo viac
@Patress112 nemas za co to s tym strachom celkom poznam, viem o com hovoris...ste v nejakom kontakte teraz? a to s tym kinom...mozno sa len hanbi, hlavu hore( v tomto myslim ze treba byt optimista, nemas tu co stratit
@_idontf_withyou tak píšeme si na fb ked som jej povedal nech mi posle foto domu kde byva tak mi poslala selfie v zrkadle ( kde bola fakt pekna ) ale tak zase nechcem jej stale písat, otravovat ju a silit... ked som sa jej pýtal či ma nejakeho fešaka tak povedala že nie lebo ona je skor introvert a chlapi od nej bočia ( o čom dost pochybujem, lebo je celkom pekná, dost toho precestovala, je inteligentna, má užasne srdce a povahu a je velmi ctižiadostiva - má 2 práce popri škole )... len ako hovorím srdce mi zviera panika a neopisatelny strach
@Patress112 ako som napisala skus k nej byt priamy prejavuj ochranarske instinkty(to zeny miluju), ale zas sa k nej spravaj s uctou a obdivuj ju ako nejake umelecke dielo daj jej pocitit ze ti nieje ukradnuta, no zas jej hned nehovor o dome, detoch, a troch psoch
To si spravil dosť veľkú chybu, že si nešiel s ňou do kina. Mal si sa jej priamo spýtať, že hoci tamten tvoj kamo nešiel, tak že vy dvaja môžete ísť, pokiaľ nemá nič proti. Ono so ženami je to také, že s pribudajúcim časom stracajú čoraz viac záujem pokiaľ sa nič nedeje. Väčšinou každá žena ukáže, pokiaľ sa jej páčiš či už správaním (vždy sa pred tebou nejako strápni), alebo aj oblečením. Ku introvertkam nie sú vždy veľmi žiadané. Niektoré majú aj pomerne problém nájsť si chlapca.
@miki24 vdaka rozmýšlam že ju skúsim vytiahnut dakde do Eurovei na kávu ked v septembri priletí tiež toho trz lutujem ale tak skoro vždy ked si píšeme jej vravím nech si dáva na seba pozor a proste myslím že určite tuší že ju mám rád viac ako kamošku... Viem na 1000% že by sa mi nevysmiala ak by som jej vyznal lásku ale napriek tomu sa bojím odmietnutia. Mna je dost tazké zaujat o čom svedčí fakt že mám 25 rokov a dotrz som bol zalubeny naozaj iba 2x + trz a mal som iba 2 letné lásky a preto mám strach že ak to nebude cítit rovnako tak sa budem zase roky trápit
@narazuvzdornaa no pre teba to možno je zlaté ale pre mna moc nie keby som mohol dal by som aj zivot za nu a aj preto mám panický strach že to nebude vzájomné
@patress112 Budem ti držať prstíky. Vzájomné to asi nebude, ale dá sa stále zmeniť postoj slečny. Len treba o svoju slečnu bojovať... Aj ja mám pekný príbeh, ale nedám ho, lebo by neveril mi tu nikto
Týmto prispevkom ta asi nepotešim. Ty si asi nejaký idealista či čo. Aj ja som bol ked som bol maly. Vieš čo, stavím 100€ že to nebude vzájomne. To s tou stávkou myslím vážne a ak by si náhodou vyhral pošlem ti ich na účet, naopak ked prehráš pošleš ty 100€ mne. Stavil by som aj viac ale musím šetriť.
@xy12345 ja viem a máš pravdu som dost snílek v tomto... častokrát si myslím že som sa mal narodit ako dievča len ju mám fakt rád a vieš akí sme my chalani ked sa k nám dievča správa milo tak hned začneme za tým vidiet niečo viac ( aspon vačšina z nás )
ja stavim 150 na to, ze keby si jej vyznal skutocne city, tak by sa do teba postupne zabuchla, vsak nema zabrany, obdivujes ju a kedze ti poslala fotku, rozumiete si po ludskej stranke.
Ja som mal tiez zaujem o krasne inteligentne baby, no az na jednu vsetky mali frajera, lebo som sa ich snazil pozvat von, jedna sa pacila aj mojmu kamaratovi, ktory si riez s nou rozumel a cudoval sa preco ho odmieta, az ked ja som sa spytal zistil som, ze v tom je chlapec. Preto by si mal cim skor prist s napadom ist von, cokolvek, moze ist aj o stretko v partii, aspon na teba nezabudne. Dufam, ze ti to s nou vyjde. V septembri hadam vyhram 150.
Hej ale neber to tak že ti to neprajem, to nieje pravda , pretože myslím si že to čo píšeš je pravda a fakt ju miluješ , len si proste na 90% myslím že ti to nevyjde... A čo robí v USA ak sa smiem spýtať ?
Tak tak, rozhodnutie je na tebe @Patress112. My ju nepoznáme a dá sa to zanalyzovať na základe skúsenosti. Keby kočka plánovala niečo s tebou a bol by si v jej plánoch tak by nešla určite do USA na 3 mesiace. Źeny, ktoré chcú niečo viac tak toto nerobia.
Mne sa trebárs stalo niečo také, že spolupracoval som s jednou spolužiačkou, snažil som jej pomáhať ako som vedel a aj ona pomáhala mne. Vzťah však nechcel som s ňou mať, lebo vyhovovalo mi mať blízkeho človeka a nechcel som to pokaziť, vzniklo aj nejaké nedorozumenie. Potreboval som jednoducho len nejakú pohoďáčku, ktorej by som mohol pomáhať a mohla aj ona.
Na leto som dostal ponuku od nej ísť do Anglicka, prikývol som vzhľadom k tomu, že nič som nemal a išiel som tam. Dopadlo to tak, že potom v novom školskom roku sme tvorili už pár. Takto to mala premyslené, ale ja som vedel, že sa jej páčim, ale nič som nerobil. Chytila si ma ona napokon. Možno aj taký trochu návod pre teba, ako si ju máš chytiť. Budúci rok správaj sa ku nej pekne a pozvi ju niekam
Musíš s ňou ostať v kontakte. Musíš jej písať, lebo na teba zabudne ako na plesnivú desiatu v školskej taške. Je ďaleko v Amerike, chýba jej rodina, priatelia, domov,... Ty musíš byť jej kontakt s domovinou. Píš jej nejaké veselé veci/príhody z domova, čo ťa zase naštvalo/pobavilo,... zdôveruj sa jej. Napíš jej kedykoľvek a hlavne pravidelne. Nehraj formu, že si nemal na ňu čas 4 dni, lebo planéty boli v zlom postavení a fúkal vietor a geopolitická situácia a neviem čo. Buď vtipný, sarkastický, semi-vulgárny, chápavý,... Snaž sa jej písať pred tým, než pôjde spať. Nech ty si posledný človek, s ktorým hovorí v ten deň. Snaž si s ňou písať tak dlho ako sa dá. Bude tam časový posun, ale aj tak už kvôli nej nespíš, tak to bude v poriadku. Časom si zvykne na tvoje správy a bude ti písať aj sama od seba. Len ti musí dôverovať a chcieť sa s tebou zhovárať. Potom ju môžeš ku koncu jej pobytu pozvať na pivo, že ti môže porozprávať ako bolo v Amerike.
Je to introvertka, tak ty musíš byť ten iniciatívny. Ale zároveň nesmieš tlačiť na pílu. Stačí, keď budeš jej bútľavá vŕba, budete si pravidelne písať, a keď príde domov, potom po pár stretnutiach to môžeš skúsiť na ňu opatrne vybaliť.
Tiež si myslím, že ťa berie iba ako spolužiaka a kamaráta a nič viac. Keby k tebe niečo cítila, nikam by sa nepohla od teba a neriskovala by, že by si si našiel inú. Strážila by si ťa ako Argentínska doga kovošrot. Ale zároveň k tebe možno nič necíti preto, lebo tak o tebe ešte nerozmýšľala.
Musíš s ňou udržiavať pravidelný a dôverný kontakt. Potom musíš s ňou tráviť aj voľný čas a nakoniec jej musíš povedať, že si s ňou rád, a že k nej niečo cítiš a chceš viac. Len jej nerozprávaj extra hlboké veci, kým aj ona k tebe niečo necíti. Držím ti palce... Je fajn, keď môžeš byť s niekým, koho máš naozaj rád.
@maars diky za velmi uzitocne rady budem aplikovat ale tak ona je taka že má rada cestovanie a bez ohladu na to či ma má rada alebo nie tak by do USA šla si myslím a ak by som aj vedel že mi city skutočne opatuje nebol by som taky idiot aby som jej branil v rozlete ona by mi to nespravila tiez ak by som mal ist do zahranicia ja tym som si na 100% isty a naštastie o mna sa baby zase prehnane nebiju takže by sa nemala čoho bat a nie nemam nizke sebavedomie iba som realista
@miki24 do usa by išla aj tak lebo viza a podobne blbiny sa vybavuju uz od januara tusim takze myslím že to že šla do USA ešte neznamená že by to bolo uplne stratene a ako som písal až ked bola preč tak som zistil ako velmi mi chyba
@patress112 Nemyslím si, v zahraničí nechce byť človek sám, ale s niekým blízkym, ale keď takého nemá tak musí ísť sám. Vždy sa ide lepšie s niekým. Na to, aby si bol s niekým blízky tak musíš vidieť ho aj on ťa vidieť vo viacerých rôznych situáciach a hlavne aj v súkromí.
Pokiaľ sa nemajú napr. slečny prečo hanbiť, lebo berú ťa ako človeka, s ktorým niečo zažili, videl si ich skoro pri všetkom, aj skoro ako boh ich stvoril napr.bikini a keď zažívajú to často tak aj zábrany padnú úplne. Napr. od danej slečny som dostal pozvanie, pretože bol som jediným človekom, s ktorým zažila toho veľa kadečo a vedela, že bude môcť sa správať a obliekať prirodzene.
Sama povedala v Anglicku, že videl som ju v bikinách na Slovensku toľkokrát, že jej už nejako nevadí, že uvidím niečo a bolo by aj hlúpe skrývať si niečo už z jej strany. Aj tak to vyzeralo tam. Zrejme do takého stavu je potrebné tvoju slečnu introvertku dostať, aby nemala žiadnej hanby. Keď sa nebude hanbiť tak určite bude niečo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ja som mal tiez zaujem o krasne inteligentne baby, no az na jednu vsetky mali frajera, lebo som sa ich snazil pozvat von, jedna sa pacila aj mojmu kamaratovi, ktory si riez s nou rozumel a cudoval sa preco ho odmieta, az ked ja som sa spytal zistil som, ze v tom je chlapec. Preto by si mal cim skor prist s napadom ist von, cokolvek, moze ist aj o stretko v partii, aspon na teba nezabudne. Dufam, ze ti to s nou vyjde. V septembri hadam vyhram 150.
Mne sa trebárs stalo niečo také, že spolupracoval som s jednou spolužiačkou, snažil som jej pomáhať ako som vedel a aj ona pomáhala mne. Vzťah však nechcel som s ňou mať, lebo vyhovovalo mi mať blízkeho človeka a nechcel som to pokaziť, vzniklo aj nejaké nedorozumenie. Potreboval som jednoducho len nejakú pohoďáčku, ktorej by som mohol pomáhať a mohla aj ona.
Na leto som dostal ponuku od nej ísť do Anglicka, prikývol som vzhľadom k tomu, že nič som nemal a išiel som tam. Dopadlo to tak, že potom v novom školskom roku sme tvorili už pár. Takto to mala premyslené, ale ja som vedel, že sa jej páčim, ale nič som nerobil. Chytila si ma ona napokon. Možno aj taký trochu návod pre teba, ako si ju máš chytiť. Budúci rok správaj sa ku nej pekne a pozvi ju niekam
Je to introvertka, tak ty musíš byť ten iniciatívny. Ale zároveň nesmieš tlačiť na pílu. Stačí, keď budeš jej bútľavá vŕba, budete si pravidelne písať, a keď príde domov, potom po pár stretnutiach to môžeš skúsiť na ňu opatrne vybaliť.
Tiež si myslím, že ťa berie iba ako spolužiaka a kamaráta a nič viac. Keby k tebe niečo cítila, nikam by sa nepohla od teba a neriskovala by, že by si si našiel inú. Strážila by si ťa ako Argentínska doga kovošrot. Ale zároveň k tebe možno nič necíti preto, lebo tak o tebe ešte nerozmýšľala.
Musíš s ňou udržiavať pravidelný a dôverný kontakt. Potom musíš s ňou tráviť aj voľný čas a nakoniec jej musíš povedať, že si s ňou rád, a že k nej niečo cítiš a chceš viac. Len jej nerozprávaj extra hlboké veci, kým aj ona k tebe niečo necíti. Držím ti palce... Je fajn, keď môžeš byť s niekým, koho máš naozaj rád.
Pokiaľ sa nemajú napr. slečny prečo hanbiť, lebo berú ťa ako človeka, s ktorým niečo zažili, videl si ich skoro pri všetkom, aj skoro ako boh ich stvoril napr.bikini a keď zažívajú to často tak aj zábrany padnú úplne. Napr. od danej slečny som dostal pozvanie, pretože bol som jediným človekom, s ktorým zažila toho veľa kadečo a vedela, že bude môcť sa správať a obliekať prirodzene.
Sama povedala v Anglicku, že videl som ju v bikinách na Slovensku toľkokrát, že jej už nejako nevadí, že uvidím niečo a bolo by aj hlúpe skrývať si niečo už z jej strany. Aj tak to vyzeralo tam. Zrejme do takého stavu je potrebné tvoju slečnu introvertku dostať, aby nemala žiadnej hanby. Keď sa nebude hanbiť tak určite bude niečo