@nnatka lebo je určité množstvo jedla, ktoré si človek môže dovoliť zjesť za deň a keď sa udržiavaš v pohybe aspoň 30 - 40 minút denne, tak je to pohoda
A k téme - diskusia o "Insanity Workout" za 5... 4... 3... 2... 1...
Ja som sa nikdy neriadila ziadnou predpisanou dietou. Snazila som sa jest netucne a sportovat a zislo to. A ked som si spisala tu svoju dietu, zistila som pri rezerani rozmych stranok, ze nevedome dezim dietu south beach. taaakze tu ti odporucam.
choj na čokoládovú dietu... nič lepšie som jakživ nevidela
najlepšia "dieta" ? dávaj telu všetko čo potrebuje, len príjem by mal byť nižší ako výdaj... bežnému človeku stačí prestať piť sladené kktiny a pit len vodu a čaje, zameniť sladke za ovocie a nejesť smažené a už kilá popadajú neskutočne rýchlo...
ale nie.. dnes je v móde diétovať a dojebávať si metabolizmus
ideálne ! chutné ! zmení to jednoducho celý tvoj jedálniček schudneš a budeš zdravšia, kúp si aj knihu určite! Teda keď ju ešte niekde zoženieš lebo je to neskutočný trhák! » www.lahkechudnutie.sk/clanok/antonia-... kniha sa volá: Najedzte sa do štíhlosti
Rano jedz ako kráľ-ziadne mäso a slaninky ..na obed jedz ako princ...a večer jedz ako jedlo chudobného-jogurt,cereálie,ovocie,zelrnina.....treba jest ale vo vyvaženom množstve a do 18:00 treba byť už navečeraná....potom prejdes k druhemu kroku keď už máš jedálniček a to je : cvičiť ! Nie silové sporty ale na chudnutie...napr: drepy,korčule,švihadlo,tanec a pod...jedalniček by nemakl obsahovať : tučne a so zvýšenim tukovým podielom jak je treba...(ps: tuk kazdy clovek potrebuje ale v urictom množstve ) biele pečivo ircite nie...nahraď ho celozrnym...ak maš chud na sladke cukriky kúp si sušené ovocie...a hlavne treba piť čistú vodu žiadne umelo doslaďované žbrndy ( kofola,malinovky,džusy...) a podobné veci najdeš na nete ale všetky zdroje nemusia byť dôveryhodné voiac ti už poradiť neviem
@husky ja to poznam, vzdy ked robim fyzicku robotu takuto dlhsietrvajucu, tak fakt zjem 2x tolko co bezne ( co nie je tiez malo ) a proste uplna pohodka, lebo to 3 hodiny na slnku kopat cakanom proste nie je klimatizovany kanclik
@n0win0u ved presne, ludia si odvykli pracovat. ale tak vies, kazdy by chcel chudnut tym ze si da magicke tabletky a do tyzdna postavicka jak z reklamy na Teleshopping
Ale napísala si to tak, že každá bulimička, ktorá kedy chodila na B by sem mala dať komentár, s tým že grckanie je najsuperko a predsa, je to ešte vôbec v móde asi ako zvoncové gate????
@uggla si nejaká vzťahovačná. napísala som to tak, že sa čudujem, že to sem ešte nikto nenapísal vzhľadom na to, že v iných fórach to bežne nájdeš. nemám viac, čo dodať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
A k téme - diskusia o "Insanity Workout" za 5... 4... 3... 2... 1...
a tiež niekomu to ani pomôcť nemusí @sturmer
trosku ta to precisti a urcite aj schudnes
najlepšia "dieta" ? dávaj telu všetko čo potrebuje, len príjem by mal byť nižší ako výdaj... bežnému človeku stačí prestať piť sladené kktiny a pit len vodu a čaje, zameniť sladke za ovocie a nejesť smažené a už kilá popadajú neskutočne rýchlo...
ale nie.. dnes je v móde diétovať a dojebávať si metabolizmus
či to už vyšlo z módy?
najlepsi sposob, len asi sa mu bude kazdy branit. lebo lahsie sa neje ako pracuje a je
Ja som do teba neskočila, že to odporúčaš ty.
Ale napísala si to tak, že každá bulimička, ktorá kedy chodila na B by sem mala dať komentár, s tým že grckanie je najsuperko a predsa, je to ešte vôbec v móde asi ako zvoncové gate????
želám pekný večer. čáu.