Ahojte.Je síce mnoho cvikov na internete,ale mňa by zaujímalo,že či by mi niekto mohol poradiť nejaké 100% zaručené cviky na brucho a stehná..teda na celkové schudnutie.Avšak mám problém s kĺbami takže bicykel síce mám,ale som naňom minimálne,lebo moje kl
na telesnej na gymku som mala dost kruteho telocvikara ktory si liboval v muceni brusnych parti u vsetkych dievcat asi ale je to asi najfasa cvik co poznam
lahnes na zem na brucho a jedine co sa ti dotyka zeme su predlaktia ktorymi sa podopieras a spicky prstov na vystretych nohach.
@nikussska93 tým že budeš cvičiť iba konkrétnu partiu, teda brucho a stehná určite neschudneš. Ak chceš zdravo chudnúť tak ti pomôže jedine kardio, t.j. také cviky, kedy sa ti zvyšuje činnosť srdca a tep. Neviem síce aké závažné sú tvoje problémy s kĺbmi ale určite si nájdeš nejakú vhodnú aktivitu (plávanie, beh, korčule, švihadlo), prípadne nejaké cvičebné videá ( napr.
a ak zájdeš do posilky, tak nie že tam budeš cvičiť len brucho a stehná ale pekne si daj kruhový tréning- cviky na každú partiu hneď za sebou bez prestávok a len s malými váhami, po odcvičení všetkých partií zase odznova ..
..veď vyskúšaj a sama uvidíš výsledky.. držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
lahnes na zem na brucho a jedine co sa ti dotyka zeme su predlaktia ktorymi sa podopieras a spicky prstov na vystretych nohach.
a bud tak 50 sekund.
masaker no.1
..veď vyskúšaj a sama uvidíš výsledky.. držím palce