Potrebujem niečo vyrobiť pre jednu babu (musí to byť vlastnoručne vyrobené) a veľmi ju nepoznám. Nejaký ľahký nápad ? Niečo čo zoženiem doma hlavne ...kukala som všeličo ale nič nesadlo dajak..
ja som videla taký diy pohár,že ozdobíš nejako pekne sklenený pohár a do toho nacpeš bárčo. či už sladkosti,alebo nejaké haraburdy,ponožky,perá,alebo čo čo ti len napadne..to máš kombináciu kúpeného a diy..skôr je to kúpené,ale si myslím,že takým sa nedá nič pokaziť.
alebo jej do toho môžeš dať nejaké napečené koláče ,balíček sypaného čaju,alebo čo. proste niečo takéto
len nejako to krajšie ozdobiť,volakú cvernu tam omotať,kartónik s milým nápisom dať a pokresliť trošku tú dózku..keď nemáš farby na sklo,tak možno nejaké bodky s lakom na nechty tam sprav,alebo čo
alebo sa do takého dá aj niečo posadiť skús pogúgliť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
len nejako to krajšie ozdobiť,volakú cvernu tam omotať,kartónik s milým nápisom dať a pokresliť trošku tú dózku..keď nemáš farby na sklo,tak možno nejaké bodky s lakom na nechty tam sprav,alebo čo
alebo sa do takého dá aj niečo posadiť skús pogúgliť