memento, The Book of Eli, Impostor: Test na ľudstvo, The Cage, Primer, Another Earth, jo a z klasík rozhodne 13 Opíc
...
The Others (2001),
a ešte jeden, taký... silno psycho, ani som ho nedokázal dopozerať do konca, nazvime to horror, že Hotel, a režisér(ka) má priezvisko Soderberg, ale netuším ako sa to správne píše, a ani sa mi to nepodarilo nájsť... ale keby sa ti to podarilo, tak väčšie psycho (a nie kvôli litrom krvi a miliónom explicitných nechutností, veľmi rafinovane a jemne spravené) asi nenájdeš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
aj keď sa muší pri tom sustrediť, potom prekliaty ostrov, osvietenie, mechanik
Je to starší film, ale celú dobu som bol v napätí. A koniec je tuším otvorený.
» www.csfd.cz/film/191594-drs...
nech si spraví každý človek vlastný názor. A mám taký pocit, že si ani ty ten film nevidel
memento, The Book of Eli, Impostor: Test na ľudstvo, The Cage, Primer, Another Earth, jo a z klasík rozhodne 13 Opíc
...
The Others (2001),
a ešte jeden, taký... silno psycho, ani som ho nedokázal dopozerať do konca, nazvime to horror, že Hotel, a režisér(ka) má priezvisko Soderberg, ale netuším ako sa to správne píše, a ani sa mi to nepodarilo nájsť... ale keby sa ti to podarilo, tak väčšie psycho (a nie kvôli litrom krvi a miliónom explicitných nechutností, veľmi rafinovane a jemne spravené) asi nenájdeš.
nie je podľa tvojich kritérií, ale je super