Ahojte, mám 3 a pol roka starý notebook HP. Včera večer ešte normálne išiel,ale dnes ráno som ho išla zapnúť, zapla som ho do zástrčky,svietilo svetielko,že je zapojený,ale nešiel vôbec zapnúť. S čím môže byť problém?
ak nepojde ani po chvilke nabijania, skus vytiahnut baterku a zapnut na kabli znovu .... ak vtedy nic, skus dlhsie podrzat tlacidlo zapinania, ak nic ... moze byt pruser s MB ... fakt sa s nim nic nerobilo vecer?
@matwejo Nie,nič akurát mi už asi polroka píše,že je baterka pokazená a ten debil bez baterky nejde(naozaj),takže som asi prišla na príčinu prečo nejde... Čo znamená,že sa môžem rozlúčiť s 50€...
@leilla Lebo bez nej vôbec nešiel,keď som ešte keď bol úplne nový vybrala baterku,aby sa nezničila,pretože ho mám väčšinou na napájanie,tak sa aj keď bol v zástrčke surovo vypol a nešiel zapnúť. Keď som dala baterku nazad,tak išiel ako nový...
@leilla Kamarát mi povedal,že dokáže mi z neho všetky dáta prekopírovať na externý HDD poprípade do nejakého nového neexistujúceho notebooku,ktorý mať(asi) nebudem...
A keďže matičná doska je najdrahšia súčiastka v celom notebooku,tak sa s týmto mojím famialárne nazvaným "Jared" môžem rozlúčiť. To znamená som bez PC...Ešteže mám mobil
@wicki vsak som pisal, ze mb - motherboard ... aj to mohla byt moznost a bola nakoniec teda, ... novy nb, maticne sa na prdel menia ak nemas zaruku ... a kasli na hp, iba ak drahsiu radu, lacne su strasne smejdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a načo v ňom máš baterku, keď je tá baterka zlá?
no tak to je dosť divné...
tak len dúfaj, že to nie je @9 ale čo viem, čo sa mojim známym stalo toto isté, že ho raz vypli a už viac nezapli, vždy to bol hdd v prdeli...
hudba je najmenej... posťahuješ znova. skôr by ma trápili fotky z dovoleniek a výletov a projekty do školy. to by som sa len išla obesiť
keď tak nad tým teraz rozmýšľam, idem si to asi aj hneď niekam zálohovať...
@leilla Tak si mala pravdu,môžem ho rovno zahodiť...A tie fotky.to ma serie,ale HDD mám v pohode
ach... ale tak niečo ti z neho zachránia
musím sa kuknúť, čo všetko je HPčkové v tom mojom...
A keďže matičná doska je najdrahšia súčiastka v celom notebooku,tak sa s týmto mojím famialárne nazvaným "Jared" môžem rozlúčiť. To znamená som bez PC...Ešteže mám mobil
no to kúp nový radšej...